Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 20:12, 11 cze 2016

Czekam wciąż na rosarium i białe ostróżki.

A taką śliczniunią niebieską dostałam od Kamisi

Ponadto podzieliłam i wsadziłam bodziszka, podlałam żurawki wrotyczem na opuchlaki, powiązałam pomidory, o których nawet nie myślałam, że takie zrosną wielkie(!!). Już nic dziś więcej nie robię, tylko sobie popatrzę na Wasze piękne ogrody
Marzenaka 20:16, 11 cze 2016

Jolu a jakbym potrzebowała różę niską, pachnącą i długo kwitnącą to czy bonica taka jest? Nic o różach nie wiem a możliwe ze wkomponuję u siebie. Tylko chciałbym taką jak opisałam.
jolka 20:17, 11 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Kawa, Jola - ogród jak z bajki! Boski! Cudne zdjęcia.

Marzenka, Kamilcia to prawdziwy pasjonat fotografowania Nie dość, że ma super sprzęt, to jeszcze zacięcie prawdziwego hobbysty Żebyć Ty wiedziała, jakie ona musiała pozy przybierać, żeby złapać ten mój ogród nie pokazując chwastów, hehe Mnie dziś było łatwiej, bo trochę chwastów wyautowałam

Buziam zielonym
Marzenaka 20:17, 11 cze 2016

A ty masz szałwię też deep Blue czy inną?
Marzenaka 20:21, 11 cze 2016

O tak, dobre zdjęcie to wieka sztuka. A chwasty to faktycznie jak szalone rosną. Ja jeden fragment u siebie źle odchwaściłam i szału dostaję. Bo na pozostałych znośnie z chwastami - raz na jakiś czas przelecę i powyrywam. A ja dziś bliżej ciebie, bo u siostry jestem.
jolka 20:22, 11 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Jolu a jakbym potrzebowała różę niską, pachnącą i długo kwitnącą to czy bonica taka jest? Nic o różach nie wiem a możliwe ze wkomponuję u siebie. Tylko chciałbym taką jak opisałam.

Bonica zdecydowanie taka nie jest!! Owszem długo kwitnie, ale ani nie pachnie ani nie jest niska. To potffór będzie Ja specjalnie rabatę na dwa metry zrobiłam dla niej Musiałabyś się poradzić dziewczyn, które świetnie róże znają, a nie brak ich na O. Ja mam na razie tylko 2 okrywowe, lariskę i bonicę.

anbu 20:25, 11 cze 2016

Ja się gniewam, ja też chcę taki busz mieć u siebie
Cudnie, Jola, Twój ogród wymiata!
jolka 20:29, 11 cze 2016

frezja napisał(a)

Czy ta rabata podwyższona ??

Ewusia, nie.. nie jest podwyższona. Kora jest tam nasypana, może przez to tak wygląda.
Ale i tak powoli wszystko busz zakrywa W oczekiwaniu na limki ...

jolka 20:35, 11 cze 2016

anbu napisał(a)
Ja się gniewam, ja też chcę taki busz mieć u siebie
Cudnie, Jola, Twój ogród wymiata!

Anusia, TY to masz takie full-wypas drzewa posadzone, że gniewać się nie możesz Ja musiałam 3 lata czekać, żeby choiny jako-tako wyglądały, a u Ciebie rachu-ciachu i taki szoł!!

Buziak
jolka 20:37, 11 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
O tak, dobre zdjęcie to wieka sztuka. A chwasty to faktycznie jak szalone rosną. Ja jeden fragment u siebie źle odchwaściłam i szału dostaję. Bo na pozostałych znośnie z chwastami - raz na jakiś czas przelecę i powyrywam. A ja dziś bliżej ciebie, bo u siostry jestem.

To trzeba było przyjechać i pomóc w chwastobrabiu Hehe

Marzenaka napisał(a)
A ty masz szałwię też deep Blue czy inną?

Tak, to szałwia DeepBlue Oto i ona, oraz buks co cięcia