Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 10:23, 14 cze 2016

Kawa napisał(a)
no ale w drodze powrotnej miałam na myśli
uciełaś mi?

Nie ucięłam bo był poniedziałek, a przyjedziesz w czwartek
No to Ci utnę bliżej czwartku, coby kwiata (a właściwie liścia) nie osłabiać
alis 10:25, 14 cze 2016

jolka napisał(a)
Pojechałam sobie dziś niewinnie do ogrodniczego, po nawóz do hortensji. Kupiłam, jednak po drodze był drugi ogrodniczy.. myślę - zobaczę, może będą ostróżki.

Nie było... ale była piwonia! Piękna, jasno różowa, pełny i wielki kwiat. Myślę - nie mogę jej zostawić No i wyjechałyśmy razem.. Jadąc myślałam już, dlaczego nie wzięłam dwóch !! (ot, choroba - bezsprzecznie!! )

Ale nic.. ostróżek dalej nie mam, więc myślę.. zahaczę o ryneczek, może będą. No i były, chciałam granatową, ale pani przede mną sprzątnęła mi granaty. Zostały jasno niebieskie, też piękne. No to wzięłam dwie

Po drodze zobaczyłam kocimiętkę, myślę .. do róż majtkowych (bonica) byłaby idealna. Chciałam 10, było 8. No to zgarnęłam wszystkie

I tak oto niewinna wycieczka po drodze do pracy zakończyła się pełnym samochodem, wypełnionym niebieskościami i zapachem piwonii

Uśmiechałam się czytając Twoją historię, bo to jakbym trochę o sobie czytała
Też choruję na wszelkie niebieskości i fiolety
ren133 10:32, 14 cze 2016

jolka napisał(a)
Pojechałam sobie dziś niewinnie do ogrodniczego, po nawóz do hortensji. Kupiłam, jednak po drodze był drugi ogrodniczy.. myślę - zobaczę, może będą ostróżki.

Nie było... ale była piwonia! Piękna, jasno różowa, pełny i wielki kwiat. Myślę - nie mogę jej zostawić No i wyjechałyśmy razem.. Jadąc myślałam już, dlaczego nie wzięłam dwóch !! (ot, choroba - bezsprzecznie!! )

Ale nic.. ostróżek dalej nie mam, więc myślę.. zahaczę o ryneczek, może będą. No i były, chciałam granatową, ale pani przede mną sprzątnęła mi granaty. Zostały jasno niebieskie, też piękne. No to wzięłam dwie

Po drodze zobaczyłam kocimiętkę, myślę .. do róż majtkowych (bonica) byłaby idealna. Chciałam 10, było 8. No to zgarnęłam wszystkie

I tak oto niewinna wycieczka po drodze do pracy zakończyła się pełnym samochodem, wypełnionym niebieskościami i zapachem piwonii

Też tak mam
A to uczucie ... kiedy nie możesz się doczekać jak to skomponujesz na rabacie ... bezcenne
Kawa 10:33, 14 cze 2016

no to ok
to się skontaktujemy bliżej czwartku
jolka 10:36, 14 cze 2016

alis napisał(a)
Uśmiechałam się czytając Twoją historię, bo to jakbym trochę o sobie czytała Też choruję na wszelkie niebieskości i fiolety

ren133 napisał(a)

Też tak mam A to uczucie ... kiedy nie możesz się doczekać jak to skomponujesz na rabacie ... bezcenne

No i od razu mi lepiej
Wiedziałam, że nie jestem sama

jolka 10:37, 14 cze 2016

Kawa napisał(a)
no to ok
to się skontaktujemy bliżej czwartku

Spoko, spoko Ja pamiętam, będą na Ciebie czekać.
Tylko się zjaw!!
jolka 10:37, 14 cze 2016

OK Dziewczyny, biorę się do pracy
Buziak dla wszystkich i miłego dnia
Kawa 10:38, 14 cze 2016

heheh no zjawię się ...
anbu 10:40, 14 cze 2016

Joluś ja przeczytałam jak jedziesz do pracy i zahaczasz o ogrodnicze to poplułam monitor
Kawa 10:47, 14 cze 2016

anbu napisał(a)
Joluś ja przeczytałam jak jedziesz do pracy i zahaczasz o ogrodnicze to poplułam monitor

bo pewnie sama tak masz hihi

Jolcia miłęgo dnia