Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 21:34, 14 cze 2016

Aneta1309 napisał(a)
Pewnie też bym tak miała ale nie mam ogrodniczych w pobliżuale za to wiem jak się buzia śmieje po takich zakupach

Ja się zazwyczaj spieszę więc za często mi się takie wycieczki nie zdarzają, ale dziś .. samo wyszło Kocimiętka zakupiona do towarzystwa dla bonici, ale 4 mi zabrakło, tak więc mus wycieczkę powtórzyć Już posadzona, choć jeszcze strasznie świeża ta "grządka" , nie wygląda za dobrze, klapnięta po podlewaniu, ale myślę, że już jutro będzie lepiej. Zwłaszcza, że bonici każdym dniem więcej i więcej

jolka 21:50, 14 cze 2016

Atena napisał(a)
Witaj Jolu, jak zawsze u Ciebie piękne, czyściutko i coraz pełniej na rabatach A z ogrodniczymi cóż w pełni Cię rozumiem....ja się dziwnie czuje jak wychodzę bez niczego hihihi.

Hej Atenka Z tym "czyściutko" to u mnie ostatnio różnie, wciąż za chwastami nie nadążam Ale nie przejmuje się aż tak bardzo, robię ile mogę no i tyle A z tej rabaty z bonicą, wiatr mi zawsze korę wywiewa, muszę więc zapełnić ją roślinami, bo mnie denerwuje taka goła

Macham niebieskim

PS. Widziałam Twoje róże.. obłędnie piękne!!
jolka 21:58, 14 cze 2016

justajusta napisał(a)
A jak uzyskać taką sadzonkę wierzchołkową i kiedy sę ją pobiera. Poproszę o instrukcję

Hej To łatwe Ścinasz wierzchołek (ok. 20 cm), wkładasz do wody i tyle Czekasz na korzonki, jak się pojawią wsadzasz do doniczki z ziemią i gotowe Doniczka w jasne, chłodne miejsce. Ja ścinałam te sadzonki późną jesienią, tak koło października.

Macham białym
jolka 22:01, 14 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Szalona kobieta z Ciebie Jolu super zakupy zrobiłaś, śliczny kolor piwoni dostałaś.

Haha Paula, piwonia przepiękna. Zresztą wiesz.. ja mam w tym roku piwoniową fazę

Macham, pozdrawiam i idę zobaczyć co działasz
jolka 22:06, 14 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Piękne zakupy - z wyprawy po roślinki też się uśmiałam Wiesz może jaka odmiana tej kocimiętki? Taka niziutka, zgrabna, sama bym się na taką skusiła

Kurczę, Edyta.. to mnie zaskoczyłaś A to kocimiętki są w jakichś odmianach?? Wiesz .. to moja pierwsza, więc zielona jestem. Myślałam, że kocimiętka to KOCI_MIĘTKA i tyle Hehe, to teraz muszę uważać, żeby te 4 brakujące nie dokupić w jakiejś innej odmianie!! Tak czy inaczej muszę sobie o nich poczytać

Dzięki, że mnie oświeciłaś

iwka 22:35, 14 cze 2016

Dziewczyny w Pęchcinie zachwycały się kocimiętką syberyjską wysoka do 80 cm rośnie i polecana na słoneczne stanowiska
paulina_ns 08:00, 15 cze 2016

jolka napisał(a)

Haha Paula, piwonia przepiękna. Zresztą wiesz.. ja mam w tym roku piwoniową fazę

Macham, pozdrawiam i idę zobaczyć co działasz

Oj zgadzam się faktycznie przepiękna! Jak Ci wszystko zakwitnie w przyszłym roku będzie miodzio ładna też kupiłaś kocimiete zdradzisz mi na prv gdzie?

Ja nic nie działam, odpoczywam póki co
amelia_b 08:14, 15 cze 2016

Jola ja zdecydowanie za rzadko do ciebię przychodzęfajnie wszystko rośniePozdrawiam
gabriela_kra... 09:03, 15 cze 2016

Dzień dobry Kochana

Ostatnio rzadziej bywam na O. ale do Ciebie zawsze wpadnę

Ślicznie jak zawsze...napatrzeć się nie mogę.

Buziaczki :-*
Ludwika 09:08, 15 cze 2016

Piękne zakupy! Identyko piwonię mam u siebie, tylko że to juz spory krzaczek, bo sadzona dawno temu przez ciocię. Też ją kooooocham! Bo ma piękne duże kwiaty no i ten kolor <3