Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

iwonkap 20:53, 26 sie 2017

Jolu dziękuje myślałam ze masz jezowki masz za rozplenicami a są obok bo zastanawiam sie nad takim rozwiązaniem
m_gocha 22:00, 26 sie 2017

Jola! Jeszcze raz (tym razem oficjalnie) dziękuję za przemiłą gościnę

Super jest zobaczyć w realu to co zna się ze zdjęć czy opisu... Choć jak wróciłam do domu, to plułam sobie w brodę, że nie przyjrzałam się dokładniej wszystkim pięknym Twoim zakątkom w ogrodzie Za szybko pilot prowadził wycieczkę

Fajnie też utwierdzić się w przekonaniu, że nie jest się jednak całkiem takim dziwakiem, że każdą wolną chwilę spędza się w ogrodzie, że inni też tak mają...

Melduję, że roślinki zasadzone (na razie w donicach)

Pozdrawiam i zapraszam do mojego miszmaszu
gosika67 22:30, 26 sie 2017

Jolka ładne ujęcie,taki porządeczek masz w ogrodzie.Pozdrawiam.
jolka 10:22, 27 sie 2017

iwonkap napisał(a)
Jolu dziękuje myślałam ze masz jezowki masz za rozplenicami a są obok bo zastanawiam sie nad takim rozwiązaniem

Proszę bardzo Jeżówki z rozplenicami pewnie by pięknie wyglądały, tylko musisz posadzić wysokie jeżówki i niskie rozplenice, bo inaczej się zjedzą
jolka 10:36, 27 sie 2017

m_gocha napisał(a)
Jola! Jeszcze raz (tym razem oficjalnie) dziękuję za przemiłą gościnę Super jest zobaczyć w realu to co zna się ze zdjęć czy opisu... Choć jak wróciłam do domu, to plułam sobie w brodę, że nie przyjrzałam się dokładniej wszystkim pięknym Twoim zakątkom w ogrodzie Za szybko pilot prowadził wycieczkę Fajnie też utwierdzić się w przekonaniu, że nie jest się jednak całkiem takim dziwakiem, że każdą wolną chwilę spędza się w ogrodzie, że inni też tak mają... Melduję, że roślinki zasadzone (na razie w donicach) Pozdrawiam i zapraszam do mojego miszmaszu

Małgosiu, więc i ja powtórzę - było mi bardzo miło
Zawsze możesz na spokojnie obejrzeć te zakątki znów, masz do mnie jakieś 10 minut

A Pilot wiadomo, już u mnie całkiem obeznany, więc się zatrzymywał(a) tam gdzie chciał coś fotnąć lub kopnąć Hehe, buziak Kamisia

Co do spędzania wolnych chwil w ogrodzie, prawda jest taka, że chcąc mieć ogród w miarę ogarnięty - nie ma innej opcji. Albo trzeba to zaakceptować, albo wynająć firmę. Wiadomo, że CI którzy mają łąkę z ostami, koszoną dwa razy w roku tego nie zrozumieją.

Gosia, podrzuć mi proszę ten przepis na aroniówkę, o którym mówiłaś.
Aronii u mnie dostatek, więc mogłabym coś popróbować.
jolka 10:40, 27 sie 2017

gosika67 napisał(a)
Jolka ładne ujęcie,taki porządeczek masz w ogrodzie.Pozdrawiam.

Dzięki Gosia A ten porządeczek to tak wiesz.. jak z jednej strony posprzątane, to z drugiej już zarośnięte Już zdążyłam zaakceptować to, że nie jestem w stanie ogarnąć ogrodu jak pudełka czekoladek. Za duży jest, a ja przez dużą część roku jestem sama, no i praca wycina mi tak średnio z 10 godzin dziennie.
Kawa 09:42, 28 sie 2017

no helllooooołłłł
pilot oprowadzał szybko bo ciemno się robiło hihihi
naprawdę tak szybko biegałam

hosty wsadzone w ziemię w przechowalniku mają się bardzo dobrze
cmok
Kawa 10:45, 28 sie 2017

u Joli
Kawa 10:47, 28 sie 2017

wybaczcie jakość ale telefonem pstrykane
paulina_ns 16:09, 28 sie 2017

Kamis to co Ty masz za telefon ze Ci takie piękne zdjęcia robi? przepięknie u tej naszej Joli