Można się domyślać, że będzie podobnie. Teraz miętowo, potem różowo Jak masz jakiś innowacyjny pomysł w tej materii to podrzucaj Ja na razie nic nie robię, jedynie co to o werbeny nie zadbałam odpowiednio, bo cały ten pas pomiędzy szmaragdami a vanilkami powinien być wypełniony werbeną. No cóż, do trzech razy sztuka - może w przyszłym roku mi się uda
Jeżówki oczywiście pójdą krok w przód i powinno być wszystko dobrze.
A placyk brzozowy to również moje ulubione miejsce w ogrodzie
Joluś jak Ty już wstawisz zdjęcia to szczęka opada przepięknie u Ciebie, ale to już słyszałaś pewnie z milion razy, oj czekam niecierpliwie na hortensjowy szał u Ciebie buziaki i czekamy na słońce
Jak dobrze, że pada deszcz bo wolnej chwili znalazłam twój ogród Jolu Prześledziłam na szybko kolejne etapy i jestem pod wrażeniem, jak fantastycznie ci się wszystko rozrosło. Powiedz mi, czy jesteś zadowolona z hortensji Strong anabelle? Czy ścina się je na wiosnę jak bukietowe? I czy nie pokładają się teraz za bardzo? te pod brzozami wyglądają cudnie. Zapisuję twój wątek do obserowanych, też mieszkam na wygwizdowie, niestety nie tak urokliwym jak twój
jezu drogi wiesz co ale trafilas z tymi owocami moj najlepszy owoc to brzoskwinki az ślinka cieknie na sam widok jakie twoje drzewko oblepione mmmmm smakowicie wyglada
Justynka dziękuję Ogród z roku na rok coraz bardziej pędzi. Niedługo będę myślała bardziej co wyciąć, niż co posadzić, hehe Obecnie jestem na etapie "podgalania" ML, które mi róże i jeżówki zjadają
Lusi, ja mam dość duży ogród, 20 arów. Więc pojedyncze rośliny się w ogóle nie sprawdzają. Zawsze myśląc o większych nasadzeniach biorę pod uwagę ilości hurtowe A jeżówki - kupuj koniecznie Piękne są, a wybór odmian zadowoli największego malkontenta