Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 22:12, 14 sie 2018

wrobelki napisał(a)
Hej zaglądam do Ciebie po baaardzo długiej przerwie. Cudne widoki jak zwykle u Ciebie oczy nacieszyłam Widzę, że nawet winogron przestał się buntować bardzo się cieszę Pozdrawiam

Witaj dziękuję za miłe słowa Winogrona wreszcie się ogarnęły i dojrzewają. Na pewno popełniłam błąd, zostawiając za dużo gron, kurczę szkoda mi było obcinać, ale w przyszłym roku już będę twarda

Te od Ciebie ładnie przezimowały w szklarni, potem przesadziłam do ogrodu i też mocno poszły. Owoców jeszcze nie mają, ale będzie spokojnie na budowę krzewu.

Poza tym co najsłodsze to osy zjadają!!

jolka 22:16, 14 sie 2018

BasiaLT napisał(a)
Jak pięknie... zachwycający ogród.

Dziękuję
Wiolka5_7 22:18, 14 sie 2018

Szpaler Limek booooski! moje w tym roku jak nie połamał grad, to teraz ciągłe ulewy wyginają je do ziemi...
Michalk03 22:01, 15 sie 2018

W jakich odstepach sa wsadzone te hortensje?I widzialem taka mala rabate i tez pytanie w jakich odstepach sa wsadzone bukszpany i w jaki odstep jest miedzy bukszpanami i hortensjami? Dziekuje za odpowiedz.
gosika67 22:10, 15 sie 2018

Jolka kusisz tymi widokami, róże,hortki i jeżówki jak zwykle zachwycają.A winogron jak soczyście i zdrowo wygląda, aż chce się tam iść.Pozdrawiam.
BasiaLT 12:09, 16 sie 2018

No nie.... ty nawet kompostownik masz przepiękny
MalGosia 14:03, 16 sie 2018

Jolu,
już zaczynałam się o Ciebie martwić - czy może zaginęłaś?! ogród jest piękny, a Ty zawsze pokazujesz tak piękne kadry, że podświadomie stwierdzam, że spędzacie w nim, wraz z Twoim mężem, dużo czasu... bo jakże by inaczej być mogło?! ogród urządzony z pasją i miłością do roślin - to widać! muszę Cię podpytać, czy siewki z jeżówek pełnych też posiadasz? gdzieś doczytałam, że są one tylko 2-letnie (te pełne) i się zaczęłam zastanawiać czy to prawda czy fałsz? żeby nie zaśmiecać Twego wątku odpowiedź może być na priv
paulina_ns 14:16, 16 sie 2018

Zdjęcia obrazkowe obejrzałam już wczoraj, dzisiaj w końcu udaje mi się napisać hmm...tylko od czego mam zacząć jak wszystko mnie u Ciebie zachwyca! może zacznę od kompostownika u mnie wygląda podobnie cały opanowany przez dynie już teściową, sąsiadke nimi obdarowałam , zupełnie nie mam na nie pomysłu szpaler hortek masz cudowny! Ta ilość! Szkoda,że taka zapracowana jesteś z chęcią bym Cię w końcu odwiedziła i powzdychała na żywo
HannaR 18:47, 16 sie 2018

Największe Limelighty jakie w życiu widziałam!
Dlaczego moje są takie nędzne?

Pozdr.
Hania
jolka 15:09, 19 sie 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Szpaler Limek booooski! moje w tym roku jak nie połamał grad, to teraz ciągłe ulewy wyginają je do ziemi...

Wiolka, dziękuję! Moje limki też deszcze powyginały do ziemi, ale przez to limkowy szpaler stał się jakby pełniejszy.. Hehe, to się nazywa widzieć plusy w minusach