Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 14:24, 22 lip 2018

Margerytka40 napisał(a)

Rzeczywiście gęsto,ja planuję swoje co 120cm.

Pewnie, 120 cm będzie akurat. Będą miały miejsce by wyeksponować piękno przewieszających się gałązek

Rzut oka przez choiny, przez trawy w dół ...

jolka 14:29, 22 lip 2018

asiak napisał(a)
Piękne szpalery roślin

Asia, dziękuję!! Ja zaś jestem pod wrażeniem wybuchu kolorów u Ciebie

Macham szpalerowo - hortencjowo w te i we wte
Wanilki już różowieją, a limki z limonkowych wchodzą w biel

Wczoraj miałam pierwsze zbiory opuchlaków do słoika późnym wieczorem,
tak że na pewno sezon limkowy mogę uznać za otwarty!! Wrr.. wkurzają mnie te gady
jolka 14:42, 22 lip 2018

paulina_ns napisał(a)
Joluś jak Ty już wstawisz zdjęcia to szczęka opada przepięknie u Ciebie, ale to już słyszałaś pewnie z milion razy, oj czekam niecierpliwie na hortensjowy szał u Ciebie buziaki i czekamy na słońce

Paulinka, to raczej TY fotkami powalasz Jeżówki, róże, hortensje - wszystko piękne. A temat hortensjowy jest u mnie... trójdzielny, że tak powiem Były vanilki, limki .. dla Ciebie wciąż czarujące Anabell

Ciekawe gdzie je wciśniesz, bo wiem że już CI chodzą po głowie
Buziaki
jolka 15:03, 22 lip 2018

Iwonka napisał(a)
Jak dobrze, że pada deszcz bo wolnej chwili znalazłam twój ogród Jolu Prześledziłam na szybko kolejne etapy i jestem pod wrażeniem, jak fantastycznie ci się wszystko rozrosło. Powiedz mi, czy jesteś zadowolona z hortensji Strong anabelle? Czy ścina się je na wiosnę jak bukietowe? I czy nie pokładają się teraz za bardzo? te pod brzozami wyglądają cudnie. Zapisuję twój wątek do obserowanych, też mieszkam na wygwizdowie, niestety nie tak urokliwym jak twój

Widzisz Iwonka, jak to mówią - nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło Cieszę się, że do mnie trafiłaś, co w gąszczu tylu pięknych ogrodów proste ie jest A z anabell jestem super zadowolona! Jest piękna. Trochę leży po deszczach, ale myślę, że bardzo źle nie jest. Wiosną ścinam je nisko, zostawiam tylko najmocniejsze gałązki. Chude, cienkie wywalam. Tak wygląda w tej chwili

Mój wygwizdów trochę się ucywilizował Muszę Twój obejrzeć
jolka 15:08, 22 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
jezu drogi wiesz co ale trafilas z tymi owocami moj najlepszy owoc to brzoskwinki az ślinka cieknie na sam widok jakie twoje drzewko oblepione mmmmm smakowicie wyglada

Kasia, u mnie jedno drzewko brzoskwiniowe już objedzone Drugie (z takimi spłaszczonymi owocami) w połowie. Została tylko jedna najpóźniejsza odmiana z dużymi owocami Dla Ciebie - jak lubisz

A to te spłaszczone, niewielkie ale pyszniutkie
gosika67 15:34, 22 lip 2018

Pięknie w ogrodzie i poza nim.Pozdrawiam.
nawigatorka 22:23, 22 lip 2018

Myslisz ze ten wysiew jezowek na różowo da sie powstrzymac? Bo ja równych nie chce i wycinam i wykopuje...
AngelikaX 12:37, 23 lip 2018

Szpalery hortek u Ciebie niezmiennie mnie zachwycają
popcorn 12:50, 23 lip 2018

zaglądam pierwszy raz, pięknie masz!
paulina_ns 18:04, 13 sie 2018

Hallooo, czy Ty zapadłaś już w sen zimowy? gdzie jakieś zdjęcia? Nie bądź taka daj oczy nacieszyć! .