Zmontowałam natychmiast, nie mogłam sie doczekać! Ale już rozmontowałam, bo muszę najpierw uporządkować ogród. Dopiero, kiedy snieg się stopił, widać ile psich niespodzianek wszędzie leży

Ale rozmiar mi odpowiada. Tylko ta jedna (chyba to jest ta, co w ostatniej chwili szukał) jest niezbyt fajna... No ale co zrobić. Mam nadzieję, że ze 2-3 lata nam posłużą...
Czym planujesz to pomalować? Ja mam na dwóch cos namalowane czerwona farbą, więc musze to jakoś zakryć.
A. No i ta siatka... Widziałam fajna, gęstą, w tym CO na Orlej, koło głównego targowiska. Tylko ceny nie pamietam.
Ajjj... Zapomniałabym... Drogie dziewczyny (i chłopaki
), w nowej, marcowej, "Claudii" jest strona z krótką prezentacją mnie i mojego bloga. Jest tez mój przepis na danie, które wygrało konkurs (nagrodą była właśnie publikacja w "Claudii" i warsztaty kulinarne ze znanymi szefami kuchni).
Link do przepisu na blogu, jesli chcecie podejrzeć przepis (link prawdopodobnie nie będzie działał, więc trzeba skopiować i wkleic w wyszukiwarkę)
http://alicjawkrainiegarow.blogspot.com/2012/11/ososiowe-kluseczki-w-aromatycznym.html
www.alicjawkrainiegarow.blogspot.com