popcorn
13:41, 11 mar 2013

Hej Małgoś,
jak znajdziesz gdzieś priv tego typu badania, daj znać! Ciekawa jestem ile taki rezonans kosztuje? hmm... na badania krwi też się wybieram, ale ciągle mi nie po drodze, no i te godziny... musiałabym się do pracy spóźnić, ech...
Wertykulator zamierzam wypożyczyć, jak się wiosna wreszcie zacznie
U nas ma być te minus 15? masakra!
Rabarbar jak spotkam, to kupię! A swojemu będę robiła przeprowadzkę, może kawałek uda się oderwać, zobaczę! Szklarenkę bym chciała, ale nie mam tam tak daleko, od przedszkola Młodej rzut beretem. Tyle że nie po drodze do domu
Na razie nie miałabym co w niej siać, więc pasuję, plus parapety słoneczne mi się skończyły
Dziękuję!
Renatko - ciekawe czy na południu nie będzie przymrozków? Dzięki za info w sprawie forsycji, będę się rozglądać czy już kwitną
pozdrawiam!
jak znajdziesz gdzieś priv tego typu badania, daj znać! Ciekawa jestem ile taki rezonans kosztuje? hmm... na badania krwi też się wybieram, ale ciągle mi nie po drodze, no i te godziny... musiałabym się do pracy spóźnić, ech...
Wertykulator zamierzam wypożyczyć, jak się wiosna wreszcie zacznie

Renatko - ciekawe czy na południu nie będzie przymrozków? Dzięki za info w sprawie forsycji, będę się rozglądać czy już kwitną

pozdrawiam!