Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

eliza3 15:00, 08 sty 2014

Aniu, witam w Nowym Roku.
Życzę, aby mrozy nam nie wymroziły, paskudy nie zeżarły, susze nie wysuszyły, a deszcze nie zalały...

Miło znowu zajrzeć na forum, bo nie było mnie jakiś czas. U mnie jeszcze nic nie wychodzi z ziemi, ale choinka posłuży mi do okrycia tego i owego, zawsze tak robię po Świętach.
AgnieszkaW 15:04, 08 sty 2014

No to faktycznie kłopot z ta choinką, pozostaje kora albo liście, albo nic - jeno śnieg (jak spadnie)
anna_g 15:35, 08 sty 2014

Wiecie co... z tą choinką to jest faktycznie super pomysł Na następne Święta trzeba się nad tym poważnie zastanowić
anna_g 15:37, 08 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ortus i Magus jest dobry i na przędziorki i na szpeciele
Promanalem można wiosną i jest ekologiczny. I też na jedno i drugie

Promanal to ja nawet mam bo mi się nie udalo w poprzednią wiosnę "wstrzelić" z nim w odpowiednią aurę aż się zrobiło za późno. Dzięki za info, Mi
anna_g 15:38, 08 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Aniu, witam w Nowym Roku.
Życzę, aby mrozy nam nie wymroziły, paskudy nie zeżarły, susze nie wysuszyły, a deszcze nie zalały...

Miło znowu zajrzeć na forum, bo nie było mnie jakiś czas. U mnie jeszcze nic nie wychodzi z ziemi, ale choinka posłuży mi do okrycia tego i owego, zawsze tak robię po Świętach.

Cześć Elizka cieszę sie że Cię u mnie widzę Mnie też długo nie było ale mam nadzieję, że uda mi się wrócić na stałe Dziękuję za dobre i bardzo przydatne życzenia Wzajemnie wszystkiego ogrodniczego
anna_g 15:38, 08 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
No to faktycznie kłopot z ta choinką, pozostaje kora albo liście, albo nic - jeno śnieg (jak spadnie)

nooooo... trochę kłopot Pozdrawiam Aguś
Urszulla 17:04, 08 sty 2014

Widzę Aniu że walczysz
kobiety takie mają życie, mam nadzieję że temat ogarniesz,
pozdrawiam
malgorzata_s... 22:43, 08 sty 2014

No i przeczytałam Anuś ja już zaglądałam do Ciebie wcześniej ale wpisów nie zostawiałam. Zaglądałam po waszym spotkaniu i obejrzałam początek, potem znów coś poczytałam a teraz dokończyłamPooglądałam wszystko a poczytałam prawie wszystko Postrzyżyny iglaków super Ja też mieszkam z teściami a właściwie już tylko z teściową ale moja nie wcina się w ogród chyba że niechcący Przetwory pychotka z całą pewnością nawet przez słoiczki widać Buziaczki zostawiam i do zobaczenia
anna_g 09:47, 09 sty 2014

Urszulla napisał(a)
Widzę Aniu że walczysz
kobiety takie mają życie, mam nadzieję że temat ogarniesz,
pozdrawiam

Dzięki Ula za odwiedzinki Można by rzecz że walczę - ostatnio głównie walczę Pozdrawiam na dobry dzień
anna_g 09:48, 09 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i przeczytałam Anuś ja już zaglądałam do Ciebie wcześniej ale wpisów nie zostawiałam. Zaglądałam po waszym spotkaniu i obejrzałam początek, potem znów coś poczytałam a teraz dokończyłamPooglądałam wszystko a poczytałam prawie wszystko Postrzyżyny iglaków super Ja też mieszkam z teściami a właściwie już tylko z teściową ale moja nie wcina się w ogród chyba że niechcący Przetwory pychotka z całą pewnością nawet przez słoiczki widać Buziaczki zostawiam i do zobaczenia

Witaj Ciociu Gosiu u mnie Jestem pod wrażeniem że przeczytałaś i pooglądałaś Dziękuję Ci za to bo wiem że wiele tu dużo piękniejszych ogrodów i ciekawszych cieszę się na 11-tego A teraz do roboty Buziole