Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

danuta_szwajcer 18:57, 28 gru 2013

Aniu brakuje tutaj Ciebie i to bardzo Czasami odezwij sie do Nas, u mnie w ogrodzie juz wiosna, znajdz chwilke i napisz kilka słow bo bardzo ładnie opisujesz i tak fajnie się Ciebie czyta Jestesmy z Tobą i zobaczysz, ze wszystko sie poukłada Buziole Aniu
gierczusia 12:46, 29 gru 2013

Aniu .. Ja się dołączam do prośby Danusi
Urszulla 20:31, 29 gru 2013

Aniu, życzę Tobie żeby wszystkie złe rzeczy ze Starym Rokiem odeszły,
a Nowy Rok przyniósł w darze to co dobre i potrzebne,
aby obdarował hojnie,
bo po złym zawsze dobre nadchodzi jeśli tego głęboko pragniemy i na to czekamy
życzmy więc sobie wytrwałości oczekiwania
Buziole
boguslawa_ma... 13:37, 31 gru 2013

Aniu życzę ci na Nowy Rok wszystkiego najlepszego
danuta_szwajcer 17:12, 31 gru 2013

Witaj Aniu, jak pięknie u mnie napisałas za co Ci z całego serca dziekuje i bardzo sie ciesze, ze sie pojawiłas. Konczy sie powoli ten trudny bardzo rok i poplątany jak dla mnie tak i dla Ciebie. Tobie rowniez Aniu zycze aby ten rok byl LEPSZY Oby wszystko co poplątane sie rozlątalo a co nie wyjasnione wyjasniło. Obys na swojej drodze spotykala samych zyczliwych Ci ludzi bo zaslugujesz na to, jestes bardzo wrazliwą cieplą osobą. Zycze Ci by spokoj i radość zagosciła w Twojej duszy i w Twoim domu. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla wszystkich. Obys dalej mogła marzyc o zmianach w ogrodzie i zebys je zrealizowała a my przyjedziemy je oszacować) Czasu na ogrodowiskowe pogaduszki i spotkania Ci zycze w tym nadchodzacym roku i wiele wiele optymizmu i usmiechu, Buziaki
AniaDS 19:40, 01 sty 2014

gierczusia 21:36, 01 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Witaj Aniu, jak pięknie u mnie napisałas za co Ci z całego serca dziekuje i bardzo sie ciesze, ze sie pojawiłas. Konczy sie powoli ten trudny bardzo rok i poplątany jak dla mnie tak i dla Ciebie. Tobie rowniez Aniu zycze aby ten rok byl LEPSZY Oby wszystko co poplątane sie rozlątalo a co nie wyjasnione wyjasniło. Obys na swojej drodze spotykala samych zyczliwych Ci ludzi bo zaslugujesz na to, jestes bardzo wrazliwą cieplą osobą. Zycze Ci by spokoj i radość zagosciła w Twojej duszy i w Twoim domu. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla wszystkich. Obys dalej mogła marzyc o zmianach w ogrodzie i zebys je zrealizowała a my przyjedziemy je oszacować) Czasu na ogrodowiskowe pogaduszki i spotkania Ci zycze w tym nadchodzacym roku i wiele wiele optymizmu i usmiechu, Buziaki

Chciałam pisać życzenia. .. .... Chciałam.. Ale jestem cianka w pisaniu.. Natomiast to co napisała Danusia jest tajemną melodia tego co m w duszy gra.. Tak więc Aniu , nie z lenistwa , ale dlatego ,że Danusia tak pięknie to wytraziła.. Życzę Ci tego samego , podwójnie ... I bardzo ,bardzo mam nadzieję ,że się Ci (a w zasadzie Wam ) to wszystko spełni
Trzymam kciuki

Buziaki gorące
anna_g 22:20, 01 sty 2014

Dziękuję z całego serca wszystkim tym którzy tutaj zajrzeli i zostawili ślad i życzenia Zaglądałam tez do Was i starałam się zostawić i Wam życzenia A do tych do których nie zajrzałam tutaj życzę wszystkiego dobrego. Ja z nadzieją wkraczam w nowy rok... z nadzieją na rozplątanie spraw poplątanych z nadzieją na siłę i odwagę do działania Właściwie z nadzieję na wiele rzeczy Co prawda mówią, że nadzieja jest matką głupich... ale co tam - ja z nadzieją wkraczam w ten nowy rok I wszystkim Wam też jej życzę No i czasu na Ogrodowisko
Oprócz tego że wyłażą mi cebulowe to w ogrodzie obecnie nic się nie dzieje - albo nie wiem co bo codziennie jak wracam do domu to jest ciemno Ale już niedługo to się zmieni - na to czekam
Pozdrawiam
Kondzio 23:17, 01 sty 2014

Aniu życzę ci w nowym 2014 wszystkiego najlepszego zeby ci wszystkie plany ogrodowe i nie tylko wyszły hi hi hi
anna_g 23:23, 01 sty 2014

Dzięki Kondzio fajnie że nadal "hihasz"