Aniu jak pięknie słnecznie i zaraz optymistycznie No jeszcze tylko ciut i już bedziemy miec tak w ogrodach Pozdrawiam serdecznie chodz u mnie bardzo z rana mglisto , wiec słonecznego dnia Ci Aniu zycze
Tulipanek piękny
uważam że po zimie jesteśmy najbardziej spragnieni żółci,
a potem wolimy inne kolory,
latem ja osobiście fiolet i biel, a jesienią bordo
Dziękuję Aniu - cieszę się że się podobają pozdrawiam
Anitka - dawno Cię u mnie nie było Masz rację żółty jest bardzo energetyczny a tej energii to teraz nam trzeba. Dzisiaj robiłam "rundy" po ogrodzie i planowałam co w tym roku mam zamiar zrobić. Bez przesady, bo jak przesadzę z pomysłami to się złoszczę na siebie że nie mam kiedy ich realizować, ale pomalutku i po troszku coś porobię, a takie planowanie jest fajne Też do Ciebie macham
Haniu - dziękuję za odwiedziny Wiele jest pięknych clematisów ale faktycznie ten Rubens - który widziałam u Kasi Bawarki powala na kolana Jest przecudny.
Masz całkowitą rację Ula - ja osobiście potem też wolę inne kolory niż żółty - np. niebieski, różowy, fiolet, biel... chłodniejsze na lato, dające orzeźwienie oczom Pozdrawiam cieplutko
Dzisiaj "bawimy się w białe" Wydawało mi się, że bardzo niewiele białego znajdę u siebie... i - zaskoczyłam się Szału nie ma ale i tak nie myślałam że znajdę aż tyle Niech się stanie biało