Piękne sasanki, a to niebieskie to co toto?
Golteria rozesłana też ładnie rozrośnięta
Dzięki Matyldo (no wybacz ale tak mi się kojarzysz i w dodatku to fajne jest więc jeśli nie masz nic przeciwko... jeśli masz to mów proszę) - nie mogę się oprzeć cykaniu fot magnolce stąd musiałby być wszystkie trzy
A jeśli chodzi o te duety - to ogród potrafi zaskakiwać a ja miałam szczęście że wczoraj je odkryłam i uwieczniłam - bo jednego z nich już nie ma - bratek i stokrotka - ich duecik zakończyła dzisiaj kosiarka... a ja się cieszę z fotki
Co to w ogóle są za fiołki - ja je pierwszy raz widzę w naszym ogrodzie i w dodatku skądś się wysiały.... nie mam pojęcia skąd.... dzisiaj zawzięłam się na fiołki i zaczęłam je usuwać, bo mamy ich już przesadnie dużo właściwie wszędzie a nowych siewek całe mnóstwo - ogród fiołkowy czy co.... bez przesady jak je usunę w większej części to jeszcze dużo zostanie a ile miejsca na nowe rośliny
z bliska wyglądają tak: są niebieskie - jasne - nie fioletowe
Bogusiu - to nabytek z zeszłego roku no ale pierwszy raz kwitnie - chudzina taka ale mam nadzieję, że się zabierze. Bardzo chciałam mieć magnolię to i cieszę się jak jaka goooopia.
Lubię na forum "Matyldo", bo przynajmniej wiem, że to do mnie i nie muszę się zastanawiać a jeśli ktoś pisze "Aniu" to się zastanawiam bo przecież na stronie jeszcze 3 inne się wypowiedziały więc różnie to może być, a nóż widelec się wygłupię
Ale zobacz jaka ja monotematyczna jestem ... ciągle o tych fiołkach nawijam i dziś i ostatnio....
Miło mi że przejrzałaś mój wątek... nieźle mnie połechtałaś tymi pochwałami.