Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 23:25, 01 kwi 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
No to jestem prawdziwa tesciowa Bo woze w bagazniku donice co nakupilam dla synowej na taras by posadzic jej kwiatki Ale dodam na jej prosbe Sliczne zdjecia Aniu i kolorowa wiosna u Ciebie no i brawa dla tesciowej bo fajne kompozycje Pozdrawiam serdecznie

Brawo Danusiu Teściowej przekaże słowa uznania na pewno się ucieszy. Ona ma naprawde talent do takich rzeczy - ja nie... więc się podzielimy - ona donice ja rabaty bo na rabatach to ona już za bardzo nie chce ze względu na zdrowie.
anna_g 23:26, 01 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu już mam sasanki Trzy kolory Buziam

Śmigam zobaczyć.
Kindzia 09:13, 02 kwi 2014

A ja mam teściową...i niespecjanie jest to powód do radości...

Ale magnolka ma intensywny kolor! Piękna będzie z tymi trzema kwiatuszkami!!! Powolutku, od razu byś chciała nie wiem ile...

Buziolek
anna_g 09:27, 02 kwi 2014

Kasia - bo musisz teściowa nauczyć obsadzać donice - to będzie chociaż jeden powód do radości Ja mam co prawda lepiej bo moja to już świetnie potrafi od lat - no ale... lepszy rydz niż nic
Intensywność koloru magnolii mnie zaskoczyła - przyznaję, zobaczymy co będzie dalej. A że chciałabym więcej kwiatuchów... no... no.... chcialabym bo ja je tak lubiem... Poza tym jak to wygląda jak codziennie tam łażę z aparatem robić zdjęcia trzem kwiatkom - niedługo mnie w wariatkowe zamkną Miłego
Maria667 12:03, 02 kwi 2014

O i kaczeńce już takie rozkwitnięte!!
Piękne te wiosenne kolorki
Pozdrawiam.
gierczusia 18:46, 02 kwi 2014

anna_g napisał(a)

Brawo Danusiu Teściowej przekaże słowa uznania na pewno się ucieszy. Ona ma naprawde talent do takich rzeczy - ja nie... więc się podzielimy - ona donice ja rabaty bo na rabatach to ona już za bardzo nie chce ze względu na zdrowie.

Kule bele.. .. Że też moja teściowa nie ma daru do kopania w ziemi ,echhhhh
gierczusia 18:48, 02 kwi 2014

anna_g napisał(a)

A że chciałabym więcej kwiatuchów... no... no.... chcialabym bo ja je tak lubiem... Poza tym jak to wygląda jak codziennie tam łażę z aparatem robić zdjęcia trzem kwiatkom - niedługo mnie w wariatkowe zamkną Miłego

Nie martw się Koffana ... Bedem Ci paczki wysyłać ... Noo chyba ,że mnie zamkną razem z Tobą co jest bardziej prawdopodobne

Ściskam ..
Kondzio 18:49, 02 kwi 2014

Mnie tez zamkną hi hi hi zwami hi nawet siostra na urodziny umawia sie ze mną w sklepie zeby mi kupić prezent urodzinowy żebym nie wydał na rośliny hi hi hi
gierczusia 18:50, 02 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Kilka fotek wiosny - donice to nie "moja bajka" - nie mam do nich talentu i cierpliwości więc robi je moja teściowa - ona ma i talent i cierpliwość To są te wczesno-wiosenne - później będzie wymiana

]

Noo wreszcie dotarłam do tych donic Teściowej .... Naprawdę śliczne ... A tak poza tym... Piękne fotki
gierczusia 18:51, 02 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Mnie tez zamkną hi hi hi zwani hi hi hi

Kontad .. Ja nie wiem ,czy są ciupy koedukacyjne ....,,,