Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 22:25, 20 mar 2013

Niestety prognozy są mało ciekawe... Mróz i to pokaźny, śnieg i to pokaźny - no nieźle... a raczej fatalnie ... tym bardziej się cieszę, ze dzisiaj cokolwiek pobyłam w ogrodzie... eh... no nic - przecież kiedyś to chyba musi się zmienić...
aniula 00:40, 21 mar 2013

Ania, ale Ty zaszalałaś w tym ogródku! Normalnie, jak w jakiejś innej bajce... U mnie jakieś 20 - 30 cm ciężkiego, mokrego śniegu. Przez całą zimę gałązki się tak pod nim nie uginały jak teraz...
grazyna 10:42, 21 mar 2013

Na wesoło dzień trzeba zacząć
anna_g 10:54, 21 mar 2013

aniula napisał(a)
Ania, ale Ty zaszalałaś w tym ogródku! Normalnie, jak w jakiejś innej bajce... U mnie jakieś 20 - 30 cm ciężkiego, mokrego śniegu. Przez całą zimę gałązki się tak pod nim nie uginały jak teraz...

No u mnie też tyle ponoć niedługo ma być... Może choinkę se kupiem zamiast baranka Pozdrawiam
anna_g 10:55, 21 mar 2013

grazyna napisał(a)

Na wesoło dzień trzeba zacząć

Grażynko - dziękuję, dziękuję, dziękuję - no rewelacja
Gosiniak 11:35, 21 mar 2013

Zaszalałaś w tym ogródku, ale dobrze trzeba w takiej sytuacji każdy moment wykorzystywać, ja się wzięłam za okna, co by później więcej czasu na ogródek mieć, niestety rabatek jeszcze oczyszczać nie mogę, śnieg leży i jakoś to ocieplenie wczorajsze mu nie zaszkodziło, dziś kolejna warstwa dosypała, ale nie ma co się łamać, może później za to przymrozków nie będzie.
Kancikorób obejrzałam i reakcję na robienie fotek widzę że twój Żon ma podobną do mojego....ja się czasami zastanawiam co oni sobie myślą, bo to co powiedzą to jedno, ale ile nie powiedzą...hihi
anna_g 12:36, 21 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Zaszalałaś w tym ogródku, ale dobrze trzeba w takiej sytuacji każdy moment wykorzystywać, ja się wzięłam za okna, co by później więcej czasu na ogródek mieć, niestety rabatek jeszcze oczyszczać nie mogę, śnieg leży i jakoś to ocieplenie wczorajsze mu nie zaszkodziło, dziś kolejna warstwa dosypała, ale nie ma co się łamać, może później za to przymrozków nie będzie.
Kancikorób obejrzałam i reakcję na robienie fotek widzę że twój Żon ma podobną do mojego....ja się czasami zastanawiam co oni sobie myślą, bo to co powiedzą to jedno, ale ile nie powiedzą...hihi

Okna to ja sobotę.. ja w środku a Żona wystawiam na zewnątrz jak będzie bardzo zimno... A wczoraj w ogródku to terapia rozpocząta była i faktycznie zadziałała Ja się już nie zastanawiam co jeszcze tam te Żony myślą, zakładam że myślą co mówią Dzisiaj u mnie pada deszcz - to jeszcze nie najgorzej...
Maria667 12:47, 21 mar 2013

Aniu!
To na Śląsku najwyraźniej wiosna, że zdążyłaś już się tak rzucić na pracę. U mnie nic się jeszcze nie da robić
anna_g 15:22, 21 mar 2013

Marysiu - jednodniowa wiosna wczoraj wystąpiła Wykorzystałam minimalnie - bo ja późno z pracy wracam - pracuję do 17-tej. Więc póki co i tak nie poszaleję. A mam wrażenie że jak tak dalej pójdzie to nie wiosna przyjdzie tylko od razu lato...

Dzisiaj u mnie

"Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby,
Mokre niebo się opuszcza coraz niżej,
żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja?"

A ja pracuję i marzę o ciepełku, kwiatach i zieleni Ale dobry deszcz nie jest zły Pozdrawiam
Maria667 13:17, 24 mar 2013

Aniu!
Dzisiaj piękny dzień. Słoneczny, ale , niestety, mroźny. Pozdrawiam wiosennie!