Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 13:28, 26 mar 2013

Haniu miło Cię widzieć u mnie A taka sobie trochę produkcja dla polepszenia nastroju - działa
grazyna 14:44, 26 mar 2013

beata0109 15:44, 26 mar 2013

anna_g napisał(a)

Za to moja różowa z biedronki nazywa się.... orientalna Le Reve, hi hi hi Będziemy sobie porównywać wzrost Chyba zresztą takie tylko mieli Danusia z "liliowo i kolorowo" mówiła że te marketowe cebule to kiedyś jej wcale nie wyszły... ale próbuję, jakby co wiele nie stracę... a może jednak...

Oczorypny misz-masz jest nieogrodowiskowy Ale może jedna rabatka taka mi "ujcie na sucho" jakoś mam wrażenie że go potrzebuję...

Pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki

Kupowalam w biedronce dalie dwa lata temu i ładnie kwitły, nie przetrwały zimy w wilgotnej piwnicy ale za tak niską cenę było warto. Mam nadzieję że lilie urosną bo będa to moje pierwsze Ja ogrodowiczka rabatowa poczatkująca to oczorypny misz masz jest wybaczalny. Ogrodwiskowe ogrody są piękne, oglądam godzinami i podziwiam ale ja mam inną wrażliwośc piękna ( czyt. zamiłowanie do kiczu) . W zeszłym roku mąz mi skosił górną częśc działki rośnie tam łąka samozawańcza samosiejka ,wszystko kwitnie jak chce i kiedy chce. Płakałam przez tydzień poważnie nie mogłam się z tym pogodzic. Myślę że nie ma osoby na ogrodowisku która nie uznałaby tej łąki za ugór dla mnie była przecudna. Więc ja już wiem że do ogrodowsikowych ogrodów top nigdy sie nie zaliczę Będę pokazywac oczorypny misz masz najwyżej będą mnie linkowac ku przestodze
bogumila 17:38, 26 mar 2013

Piękne sadzoneczki hibiskusa i heliotropu...też bawię się w sianie roślin,lubię patrzeć "od żłobka".
gierczusia 18:24, 26 mar 2013

Le Reve ... ..... To marzenie

Pewnie będzie bosssska
gierczusia 18:27, 26 mar 2013

anna_g napisał(a)

Ależ Eluś - ja na kobeę czekam sssssspokojnie... tak sssssspokojnie jak na wiosnę

Na poziomki, na truskawki, na pomidorki, na wisienki, na bitą śmietankę, na czekoladkę na gorąco, na inne specjały - na wszystko zapraszam serdecznie

Mniam .. Ty mnie tak kuś .. A tu przed nami perspektywa postu... A tu bita śmietanka , poziomki .. ... Ktoś tam pisał o królika w migdałach ... Matko , niedawno jadłem obiad a już mi się żołądek przykleja do kręgosłupa

Ale czekolady na gorąco nie odpuszczę

Dzięki Aniu
gierczusia 18:28, 26 mar 2013

Ja tak napisałam o wyrzuceniu kobei , bo w ubiegłym roku o mały włos już bym jej nie wywaliła do kosza bo taka byłam niecierpliwa
Marta7 19:35, 26 mar 2013

Aniu serdecznie Cię pozdrawiam , ale piękne wysiewy,a jeszcze większa radocha patrzenie na nie,co urosło,co nie-po prostu emocje codzienne Teraz tylko byle do wiosny i słoneczka !
anna_g 20:48, 26 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Mniam .. Ty mnie tak kuś .. A tu przed nami perspektywa postu... A tu bita śmietanka , poziomki .. ... Ktoś tam pisał o królika w migdałach ... Matko , niedawno jadłem obiad a już mi się żołądek przykleja do kręgosłupa

Ale czekolady na gorąco nie odpuszczę

Dzięki Aniu

Coś tak czułam że czekolady nie odpuścisz Nie ma sprawy - będzie... Tylko ciut cieplej żeby w ogrodzie posiedzieć... choć u mnie teraz to już prawie lato - tylko -1 i trochę przestało wiać - chyba sandały włożę
Przyrzekam solennie już nigdy nie czarować wiosny... Bo już nie wiem czy to nie nasza "czarodziejek wiosennych ogrodowiskowych" wina nie jest Zima się zaparła i postanowiła że pokaże kto tu rządzi czy jak...

gierczusia napisał(a)
Ja tak napisałam o wyrzuceniu kobei , bo w ubiegłym roku o mały włos już bym jej nie wywaliła do kosza bo taka byłam niecierpliwa

Ja też należę do podobnie cierpliwych Ale czekam, czekam, czekam ...

gierczusia napisał(a)
Le Reve ... ..... To marzenie
Pewnie będzie bosssska

Trzymam za słowo Z Beatką - z ogródka Nostalgicznego będziemy miały takie same lalala
anna_g 20:53, 26 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Aniu serdecznie Cię pozdrawiam , ale piękne wysiewy,a jeszcze większa radocha patrzenie na nie,co urosło,co nie-po prostu emocje codzienne Teraz tylko byle do wiosny i słoneczka !

Racja Martuś - to moje ostatnio jedyne pozytywne ogrodnicze emocje No oczywiście oprócz przebywanie tutaj.
W sobotę myłam okna mądrala - miałam "tylko od środka" ale wiadomo jak to jest - woda mi zamarzała na szybach, ale wyglądają lepiej... za to ja od wczoraj oczywiście ból gardła i katar i "kościołamanie" - no to się dzisiaj wcześniej wpakowałam do łóżeczka z laptopikiem i sobie latam po Ogrodowisku Ale grzecznie wcześniej wyprałam i wyprasowałam i powiesiłam firany... No i to chyba tyle co zdążę posprzątać na święta, nie dość że praca, że zima to jeszcze przeziębienie... I bądź tu człowieku optymistą. Ale jak sobie tu poczytam i popatrzę na moje "maluchy zielone" to i tak buziol mi się uśmiecha...
Pozdrawiam