Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 22:37, 25 mar 2013

Witaj Aniu u mnie miło Cię gościć, zapraszam
No przemysł to może nie, ogromny to tym bardziej nie, ale zapał to owszem i to jaki chyba mi to pozwala na przeżycie tej zimy... (ogólnie nie przepadam) i daje mnóstwo radości. Małe a cieszy
gierczusia 23:11, 25 mar 2013

Ależ masz śliczne malutkie robaczki ... Na kobee poczekaj spokojnie , nie wywalaj przypadkiem !

A na poziomki z bitą śmietanką to mogę się zaprosić ??... Mniiiammmm
gierczusia 23:14, 25 mar 2013

anna_g napisał(a)
goździki

.

Ależ są fotogeniczne diablice .., a sesja zdjęciowa pierwsza klasa .,, buziam na dobranoc
gierczusia 23:15, 25 mar 2013

Jutro , skoro zapowiadają ogólny strajk to powiinnysmy spędzić calusi dzień na Ogrodo
beata0109 09:14, 26 mar 2013

Piękne sadzoneczki , moje aksamitki wszelkich kolorów i kształtów też maja się dobrze podobnie jak klarkia i ostróżka. Na gipsówkę juz się nie zdecyduję . Aniu nadajemy na tych samych falach Od wczoraj ja także jestem szczęśliwą posiadaczką lili z biedrony moja różowa nazywa się orintalna la reve . Kupiłam też biała lilie , żółtą i czerwoną dalię ale dalię wsadzę w warzywniku na kwiat cięty. Oczorypny misz masz motywem przewodnim rabatek 2013
Gosiniak 11:44, 26 mar 2013

Masz tych sadzoneczek, przynajmniej jest co robić, jak za oknem zima w najlepsze,
Słońce fajnie grzeje, to i chce się coś porobić, na razie w domku, ale dobre i to, bo jak dla mnie to najgorsze takie ponure dni, a już wrótce ma się wszystko zmienić i na to czekam
anna_g 12:02, 26 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Ależ masz śliczne malutkie robaczki ... Na kobee poczekaj spokojnie , nie wywalaj przypadkiem !

A na poziomki z bitą śmietanką to mogę się zaprosić ??... Mniiiammmm

Ależ Eluś - ja na kobeę czekam sssssspokojnie... tak sssssspokojnie jak na wiosnę

Na poziomki, na truskawki, na pomidorki, na wisienki, na bitą śmietankę, na czekoladkę na gorąco, na inne specjały - na wszystko zapraszam serdecznie
anna_g 12:05, 26 mar 2013

beata0109 napisał(a)
Piękne sadzoneczki , moje aksamitki wszelkich kolorów i kształtów też maja się dobrze podobnie jak klarkia i ostróżka. Na gipsówkę juz się nie zdecyduję . Aniu nadajemy na tych samych falach Od wczoraj ja także jestem szczęśliwą posiadaczką lili z biedrony moja różowa nazywa się orintalna la reve . Kupiłam też biała lilie , żółtą i czerwoną dalię ale dalię wsadzę w warzywniku na kwiat cięty. Oczorypny misz masz motywem przewodnim rabatek 2013

Za to moja różowa z biedronki nazywa się.... orientalna Le Reve, hi hi hi Będziemy sobie porównywać wzrost Chyba zresztą takie tylko mieli Danusia z "liliowo i kolorowo" mówiła że te marketowe cebule to kiedyś jej wcale nie wyszły... ale próbuję, jakby co wiele nie stracę... a może jednak...

Oczorypny misz-masz jest nieogrodowiskowy Ale może jedna rabatka taka mi "ujcie na sucho" jakoś mam wrażenie że go potrzebuję...

Pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki
anna_g 12:07, 26 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Masz tych sadzoneczek, przynajmniej jest co robić, jak za oknem zima w najlepsze,
Słońce fajnie grzeje, to i chce się coś porobić, na razie w domku, ale dobre i to, bo jak dla mnie to najgorsze takie ponure dni, a już wrótce ma się wszystko zmienić i na to czekam

Dzięki Gosiu że wpadłas w odwiedzinki Masz rację - cieszą mnie te sadzoneczki. U mnie słonka dzisiaj niet... ale wiatru tyle że mogę sprzedawać Tylko kto by to chciał kupić....
Pozdrawiam
Anabell 13:12, 26 mar 2013

Aniu ! U Ciebie to cała produkcja siewek. To znaczy masz rękę ogrodnika. Moj heliotrop siałam dwa razy i nędza. Jedynie szałwia fioletowa już rozsadzona. poziomka stoi w miejscu jak zaczarowana . w yym tygodniu zasiałam onętek i to za wcześnie, co ja dalej z tym zrobię już jest na wierzchu.