Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 09:21, 08 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aniuś .. Śliczna ta osłonka.. Hmmm .. Nie wiem czy storczyki nie powinny być raczej w osłonkach przezroczystych , po to żeby korzenie miały światło .. Tak gdzieś słyszałam ,że się robi.. Ale może podpytaj fachowców .. Moja koleżanka ma storczyki w ziemi , co podobno jest zupełnie niezgodne ze sztuką... A rosną jej i kwitną jak szalone .. .., i bądz tu babo mądra .. Buziam porannie na fajny tydzień

A on tam ino czasowo jest Dostałam go z zaskoczenia - osłonki innej nie mam - żeby jakoś wyglądało to dałam do takiej. Różnie to mówią - nawet tutaj na forum czytałam, że na to nie ma reguły... Tak czy siak - jeśli tylko się zabierze i w ogóle przeżyje to na pewno dostanie inną osłonkę taką do storczyków. Na razie musi się trochę postarać
BarbaraM 09:41, 08 kwi 2013

Aniu,wpadłam bo poczytałam u Magdzi,że jesteś jej sąsiadką.
To i do mnie też nie masz daleko,bo ja spod Bielska jestem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i powoli już wiosennie
Nareszcie!!!
Gabrysia_ 09:53, 08 kwi 2013

Aniu...witam kolejną Ślązaczkę
Pospacerowałam sobie po twoim zimowym ogrodzie...ale zdecydowanie bardziej czekam na wiosenne fotki!
Ja tawuły już też cięłam na początku marca, i wiele innych też przycięłam ,mam nadzieję że nic im nie będzie...
U mnie dziś od rana słońce świeci,niech to białe "coś" się już topi!!!!
Pozdrawiam wiosennie
anna_g 12:52, 08 kwi 2013

BarbaraM napisał(a)
Aniu,wpadłam bo poczytałam u Magdzi,że jesteś jej sąsiadką.
To i do mnie też nie masz daleko,bo ja spod Bielska jestem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i powoli już wiosennie
Nareszcie!!!

Witaj Basiu Cieszę się że mnie odwiedziłaś Wpadaj jak tylko będziesz miała ochotę. A spod Bielska to w którą stronę - Katowic czy Żywca? Bo ja to na Katowice Miłego dzionka
anna_g 12:54, 08 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Aniu...witam kolejną Ślązaczkę
Pospacerowałam sobie po twoim zimowym ogrodzie...ale zdecydowanie bardziej czekam na wiosenne fotki!
Ja tawuły już też cięłam na początku marca, i wiele innych też przycięłam ,mam nadzieję że nic im nie będzie...
U mnie dziś od rana słońce świeci,niech to białe "coś" się już topi!!!!
Pozdrawiam wiosennie

Witaj Gabrysiu Ja też zdecydowanie czekam na wiosenne fotki... ale ciągle jeszcze nie ma co focić bo śniegu to już nie zamierzam U mnie też pięknie świeci słonko, hura... choć jeszcze zimno jest... ale nic to - za słonkiem tęskniłam...
BarbaraM 13:12, 08 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Witaj Basiu Cieszę się że mnie odwiedziłaś Wpadaj jak tylko będziesz miała ochotę. A spod Bielska to w którą stronę - Katowic czy Żywca? Bo ja to na Katowice Miłego dzionka

Ani na Katowice,ani na Żywiec tylko na Kraków.
Pozdrawiam słonecznie
eliza3 14:21, 08 kwi 2013

Pozdrowienia zostawiam, wiosennie się uśmiecham, bo ładny dzień dzisiaj mamy.
BarbaraM 14:23, 08 kwi 2013

Nareszcie dzionek piękny!!!
Ewa4 14:44, 08 kwi 2013

BarbaraM napisał(a)
Nareszcie dzionek piękny!!!

No to już wiem kto mi słonko zabrał dziś u mnie pada śnieg jest szaro, zimno brak słów..Pozdrawiam
anna_g 14:47, 08 kwi 2013

Dziewczyny - właśnie mi Żon dzwonił że do moich świerków i nie tylko jedzie dzisiaj fryzjer... a nawet już chyba przyjechał. Czyli jak do domciu przyjdę po pracy to... no właśnie co??? To wielka niespodziewanka będzie Oj normalnie jestem ciekawa... Niestety nie mogę się zwolnić, ale obgadane z nim to już mam więc powinno być dobrze, jak nie to... będzie przyczepiał z powrotem
Wieczorkiem zdam relację.