Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

hanka_andrus 20:16, 22 mar 2014

Sebciu, znalazłeś chwilkę na wdepnięcie do mnie? Miło ogromnie. Zaglądam do Ciebie, ale nie zawracam Tobie głowy, maturzystą jesteś, musisz myśleć o sobie. Trzymam kciuki za pomyślność.

Bożenko U nas akurat nie było najprzyjemniej pogody, przekropny dzień i dość chłodny, od morza pozwoliło nagrzać tylko do + 10. Wychodziłam z psem wieczorem, to czuć wilgoć i pachnie surowizną.
I tak ma być do wtorku. O ile prognoza się sprawdzi. Ale że ja mam większość prac w ogrodzie porobioną, to cierpliwie czekam i we środę wystartuje do kolejnych czynów. A i w domku co nieco się zrobi. Z piwnicy muszę ogrodowe klamoty wyciągnąć i transport obgadać.

Cieszę się, że Wam pogoda dopisała.
Pozdrawiam miłych gości.

Bogdzia 21:21, 22 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Sebciu, znalazłeś chwilkę na wdepnięcie do mnie? Miło ogromnie. Zaglądam do Ciebie, ale nie zawracam Tobie głowy, maturzystą jesteś, musisz myśleć o sobie. Trzymam kciuki za pomyślność.

Bożenko U nas akurat nie było najprzyjemniej pogody, przekropny dzień i dość chłodny, od morza pozwoliło nagrzać tylko do + 10. Wychodziłam z psem wieczorem, to czuć wilgoć i pachnie surowizną.
I tak ma być do wtorku. O ile prognoza się sprawdzi. Ale że ja mam większość prac w ogrodzie porobioną, to cierpliwie czekam i we środę wystartuje do kolejnych czynów. A i w domku co nieco się zrobi. Z piwnicy muszę ogrodowe klamoty wyciągnąć i transport obgadać.

Cieszę się, że Wam pogoda dopisała.
Pozdrawiam miłych gości.

To dobrze ze masz wiekszośc prac zrobionych , ja nie mogę tego o sobie powiedziec , mam jeszcze bardzo duzo do zrobienia tym bardziej że tv znów bedzie krecic.Muszę sie mocno spiąc z robotą..Sliczny krokusik.
hanka_andrus 22:31, 22 mar 2014

Dziękuję, Bożenko. Jak się wlazło na afisz, to mus się sprężać, a to nie zawsze zgodne z chęcią.
Ja zasiądę do oglądania bez stresu ale z ogromną przyjemnością i satysfakcją, że widziałam ogród w realu. A teraz zobaczę inne odsłony i jeszcze znajomym podpowiem o tym programie.
Uściski dla Ws obojga. Bo bez sił fachowych Emusia, trudno byłoby taki ogród w takiej kondycji utrzymać.
eda 22:37, 22 mar 2014

Hanuś pobiegałam i się na oglądałam jak zwykle bardzo ciekawie i edukacyjno
Zimy już nikt nie chce ale co robić ja już prawie wszystko odkryłam trudno co będzie to będzie Fotki śliczne u Ciebie i konewka z kwiatuchem Miłego wieczorku życzę i zdrówka dla rączek
Botaniczny na otwarciu jak deszcz go nie zaleje to będziemy podziwiać już już ....

hanka_andrus 22:43, 22 mar 2014

Wycygań od mamy jedną cebulkę dla mnie, co? Ogromnie mnie ten botaniczny kręci, i u Dawida tyle ich pokazał. Muszę szukać w necie. Bo w moim ogrodniczym to tylko "chodliwy" towar.
Mala_Mi 00:21, 23 mar 2014

Z botanicznych najładniejszy jest Tarda
Lepiężnika w takim razie nie będę mieć w ogrodzie..
Pozdrawiam chodzącą mądrość życiowa
Pozdrawia ta co mądrości sie nie nauczyła.. łapy poobdzierane strasznie.. ale sie zagoi....
Milka 08:51, 23 mar 2014

U nas sobota była piękna, ale w nocy chyba wiało, bo to i owo zmieniło miejsce i padało, a ja latałam, jak głupia i podlewałam przesadzane rośliny miłej niedzieli, odpoczywaj w domu, bo ja nadal ruszam do boju
hanka_andrus 08:58, 23 mar 2014

Dziękuję, Irenko, Aniu, miłej niedzieli dla Was. Może i pracowitej, ale to taki czas wiosenny u pracujących
a nie leniuchujących jak ja.
AniaDS 12:07, 23 mar 2014

Różnie pracujących.. Właśnie na 15.00 do pracy dzisiaj idę, ale mi się nie chce
Pozdrawiam Haniu.
hanka_andrus 13:09, 23 mar 2014

Aniu DS, miło powitać. Praca w niedzielne popołudnie chyba jest najbardziej stresująca, szczególnie wtedy, jak rodzina w domu leniuchuje.