Witaj krajanko!!
Ta pierwsza wersja z kwitnącymi drzewami lepiej mi się spodobała.A może róze pnące kwitnące pośrodku zamiast tych drzewek ???.Ale jak kto woli.
Ogród Twój zwiedziłam, .Masz już bardzo ładny
Aniu dziękuję za miłe słowa i powiem Ci że właśnie doszłam do tego samego,że posadzę tam róże i ewentualnie lawendę lub szałwię omszoną. Cieszę się,że też tak mówisz to zawsze pomaga w podjęciu ostatecznej decyzji
Dodany 23:21, 04 maj 2015
Witam bliską sąsiadkę
Niestety nic Ci mądrego nie doradzę odnośnie rabat, bo ja całkiem zielona jestem, ale będę zaglądać i podziwiać zmiany "po".
Alicjo, bardzo Cię proszę, podrzuć mi namiary na sprzedawcę kamienia z którego masz zrobione murki. Z góry dziękuję
Pozdrawiam serdecznie.
Odwiedziła mnie Marga Przesympatyczna dziewczyna Cieszę się,że mamy do siebie niedaleko. Pozdrawiam Moniczko i pewnie niedługo Cię odwiedzę na działce.
A to tulipany o których zapomniałam,że je posadziłam jesienią Strasznie wysoko rosną jak jakieś rakiety
I zakwitło drzewko koło tarasu tylko nie pamiętam co to za drzewko? Może ktoś podpowie...
Dodany 22:06, 18 maj 2015
Hej Ala,
Nawet nie ma innej opcji, musisz mnie wkrótce odwiedzić!
Cieszę się, że poznałam tak radosną i emanującą pozytywną energią dziewczynę jak TY!
Pozdrawiam cieplutko