Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

kasiek 16:45, 19 lis 2018

Tak niewiele tych zdjęć ale zawsze najwyższej widoki jakości
Milka 12:08, 22 lis 2018

Bo...u Agnieszki zawsze jest jakość, ta najlepsza, którą cenimy
Aguś, zmian pełno, wszystko idealnie skomponowane, jest coraz piękniej, krajobraz w tle górnym i dolnym, kto to przebije i kto tak ma...cudnie, a miłki widzę, że się sprawdziły, nie wstydzę się, że je usilnie doradzałambuziaki
GorAna 09:42, 23 lis 2018

Zachwycająco!!
Czuję jednak niedosyt
Agnieszko, zostawiam uściski
sylwia_slomc... 11:29, 23 lis 2018

Aga wspaniale Danusia ma racje jak nie ten świat, widać, że to fotka bez podbijania kolorów, cudne zdjęcia
AgnieszkaW 17:28, 23 lis 2018

Kasiu, Irenko, Aniu, Sylwio, dziękuję Teraz listopadowa plucha, smętna mgła, to i fotek nie chce się robić. Nawet nie mam jak okryć roślinek. Jeszcze nic a nic nie okrywałam...

Uściski dla Was zostawiam
AgnieszkaW 17:02, 30 lis 2018

u progu grudnia...
Temp. nocą spada do -10C, w dzień - 5C, ale odczuwalna dużo niższa, bo jest wschodni wiatr

Agania 18:45, 30 lis 2018

Ładnie masz z tymi widoczkami, kolorowe kosze już zdobią...tylko czekać na śnieg
Gruszka_na_w... 19:14, 30 lis 2018

AgnieszkaW napisał(a)

Ps, nie warto śledzić całego wątku, lepiej ostatnie aktualne fotki obejrzeć, by być na bieżąco, bo ogród bardzo się zmienił przez te kilka lat...

A ja mam odmienne doświadczenia. Kiedy weszłam na Ogrodowisko, to najwięcej zyskałam czytając od początku wątki, które mnie zainteresowały. Takie ciche współuczestnictwo w podejmowaniu decyzji, obserwacji roślin, planowaniu, a potem możliwość podejrzenia efektów, było dla mnie bardzo cenne.
U Ciebie podglądałam prace w warzywniku. Ileż to razy towarzyszyłam Ci w schodzeniu na dół i wdrapywaniu się w górę.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AgnieszkaW 09:18, 01 gru 2018

Agatko, kosze z dereniami już stoją, ale to takie jesienno-zimowe kompozycje.

Haniu, warzywnik to akurat u mnie najbardziej szwankuje..., ale miło, że wchodziłaś ze mną na dół i pod górkę
kasiek 18:30, 01 gru 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, Irenko, Aniu, Sylwio, dziękuję Teraz listopadowa plucha, smętna mgła, to i fotek nie chce się robić. Nawet nie mam jak okryć roślinek. Jeszcze nic a nic nie okrywałam...

Uściski dla Was zostawiam

Ja juz nie okrywam niemal nic. I nic mi nie pada, może pojedyncze egzemplarze ale wtedy na wiosnę bez trudu je wymieniam. Brak okrycia sprawia że ogr.ód jest estetyczny także zimą i na przedwiośniu czyli jakieś 4 miesiące (wbrew pozorom to dość długo )