Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Loosiuu 23:13, 23 sie 2013

Łoo! Będzie bosko z lawendą Ostatni pas posadź rozplenice taki rządek. Fajnie dodadzą lekkości
dajana 00:12, 24 sie 2013

Dziękuję Agusiu za ciepłe słowa i za radę na osy również ,przydała się bardzo Masz rację częściej bywam u innych niz u siebie Nie nadążam z zaległościami więc wolę zaniedbać własny wątek Zmieniasz nasadzenia ? wiem trzeba zmieniać aby się nie opatrzyło ale ta firletka była i tak śliczna Mam nasionka od ciebie jak się cieszę Twoja kicia uwielbia pozować a moje mi wciąz przeszkadzają przy pracy zabierają różne rzeczy podchodzą pod szpadel wchodzą w doniczki psocą małe łobuziaki ale uwielbiam te maluchy Zostały mi dwie kotki i mama i chyba już będą moje bo potencjalni amatorzy nie przypadli mi do gustu Jedna pani chciała dla starszej osoby kotka dla towarzystwa i wszystko byłoby dobrze ale nie dałam bo pani ma duzo ponad 80 lat a kot zyje 20 ścia Co się z nim stanie za jakiś czas ? na to nie umiała mi pani odpowiedzieć,nie miałam sumienia jej oddać.Drudzy chcieli do łapania myszy ale żeby były na podwórku poza tym mają trzy psy, a spać gdzie będą pytam? pani odpowiada że kot sobie znajdzie miejsce.No nie takiego losu to ja im nie zgotuje .a poza tym mięknę bo je pokochałam Lecę Agusiu wkleić zdjęcia z moich prac Buziaczki przesyłam
Debra 11:05, 24 sie 2013

Zawsze zaglądam w poszukiwaniu kota - bo obok wspaniałych jurajskich widoków te ufnie śpiące, czy wylegujące się zwierzęta, to taki kojący obraz spokoju. Dobrze tym kotom....
Bogdzia 22:08, 24 sie 2013

Lawenda jest piekna i będzie u Ciebie bardzo pasowała ale taki łan firletki był wyjątkowy, nikt takiego nie miał i wyglądał pięknie taki srebrzysto bordowy przy twoim kamieniu.
Mala_Mi 22:13, 24 sie 2013

MI też sie firletki podobały.......... i pomysł Filipa też mi sie podoba....... a może tak firletka i rozplenica..... .. Rozplenica zakryje przekwitłe firletki.....

I róże Ci pięknie kwitną, a teraz idę umyć się i położę sie jak Twoje koty do spania...... dzi miała mcięki dzień W kamieniołomach ....
barbara_kraj... 23:21, 24 sie 2013

Agnieszko, pozdrawiam
Jak zwykle podziwiam Twoj ogród
AgnieszkaW 13:17, 25 sie 2013

Filipie, Bogdziu, Aniu - plan na tę rabatę mniej więcej mam. Być może Filip trochę trafił w moje plany. Firletka jest piękna, ale od sierpnia już jej nie ma, a rabata została łysa - i to przy wejściu. Czasem za wysoko wybuja i się pokłada, a to też nie jest ładne. Poza tym firletka zasłaniała drugą, symetryczną część rabaty z różami i lawendą. Firletkę wysiałam po całej dużej skarpie, zobaczę, czy da radę się przebić przez trawska.

Joasiu, Ewo, Mileno, Deboro, Dajano, Debro, Basiu, Marzenko, dzięki za wizytę i Wasze miłe wpisy.

Pozdrawiam was bardzo serdecznie
reni 13:22, 25 sie 2013

Agnieszko pozdrawiam niedzielnie
AgnieszkaW 13:29, 25 sie 2013

Miłej i spokojnej niedzieli
gusiarz 19:39, 25 sie 2013

Aguś - oczy wychodzą z orbit na widok taaaaaaakiej lawendy. Co ty jej robisz, że tak rośnie??? Jak często podlewasz i ile ona ma lat??
Oj, same pytania... moja lawenda ubiegłoroczna marna bardzo, chyba ją za bardzo przesuszyłam... sama wiesz jak u nas grzało...
Pozdrawiam Aguś