Ja się pytam gdzie ta jesień ? Gdyby nie powiązane trawki i brak liści na drzewach to można by wkręcać, że to poranne letnie fotki
Taki krajobraz w ogrodzie to prawdziwy skarb
Agusiu mój sąsiad rzezbi anioły w drewnie a jego zona maluje .Naliczyłam u nich w domu 312 aniołów, a kazdy jest inny Jeden nawet mnie przypadł w prezencie.Mój gra na fujarce a moja wnusia dostała hippisa .. Nie widziałam twoich ale nic straconego będzie jeszcze okazja okazja .
Czy wam też zginęły odznaczone wątki z obserwowanych ogrodów? Już drugi raz po jakiś kłopotach i naprawach moderatora, wszystko mi zginęło.Po raz drugi muszę je na nowo odznaczać ale nie trafię do wszystkich .Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale to nie była miła niespodzianka
Warkocze trawiaste baaaardzo pomysłowe... Do zastosowania a rok.. w tym sie nie da, trawy tak suche, że by się połamały Ze względów estetycznych warto wiązać, bo sucha trawa na przedwiośniu nie lata po całym ogrodzie.. zawsze mnie to denerwowało.. dopiero na forum zobaczyłam, że to można związać.. Takie proste... i nigdy n to nie wpadłam