AgnieszkaW
19:04, 04 kwi 2013
Bogdziu, miło, że wpadłaś do mnie. Z tym urządzaniem to tak do końca jeszcze nie jest po mojemu. Teraz widzę, ile niedoskonałości mam w ogrodzie i bałaganu, próbuję to jakoś reorganizować. Reorganizacja wynikła też z tego, że trochę "krzaczorów się zestarzało, zbrzydło, są teraz nowe, ładniejsze odmiany i większe chciejstwa, ale to chyba tak ma większość właścicieli dojrzałych ogrodów.
Małgorzato, dziękuję za uznanie, to miłe. Twój ogród też będzie piękny. Dziękuję za cynk o meblach. Niestety w tym roku muszę sobie odpuścic, choć chciejstwa meblowe mam wielkie.
Irenko, fajnie, że zaglądasz. Mam nadzieję, że lawenda przezimuje w dobrej formie. Czekam na jej cięcie wiosenne, w zeszłym roku już była o tej porze przycięta.
Masz rację Bogusiu, bieli (tej śniegowej) już dziękujemy.
Alinko, dobrze, że w ogóle mamy to forum, bo gdzie byśmy swoje smuteczki i radości wylewali? Śniegu mamy już po dziurki w nosie, wszystko się opóźnia. Potem będziemy mieć problem, żeby ze wszystkim zdążyć.
Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam
Małgorzato, dziękuję za uznanie, to miłe. Twój ogród też będzie piękny. Dziękuję za cynk o meblach. Niestety w tym roku muszę sobie odpuścic, choć chciejstwa meblowe mam wielkie.
Irenko, fajnie, że zaglądasz. Mam nadzieję, że lawenda przezimuje w dobrej formie. Czekam na jej cięcie wiosenne, w zeszłym roku już była o tej porze przycięta.
Masz rację Bogusiu, bieli (tej śniegowej) już dziękujemy.
Alinko, dobrze, że w ogóle mamy to forum, bo gdzie byśmy swoje smuteczki i radości wylewali? Śniegu mamy już po dziurki w nosie, wszystko się opóźnia. Potem będziemy mieć problem, żeby ze wszystkim zdążyć.
Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam