Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

vita 19:43, 03 kwi 2013

I tak może być. Pewnie, że zdążą zakwitnąć. Nawet, gdyby lato chciało im przeszkodzić.
Dobrze będzie, niech no tylko słońce pojawi się na dłużej, a wszystko się jakoś ułoży.
Tydzień temu i ja jęczałam na pogodę. Teraz uzbroiłam się w cierpliwość, normalka, za miesiąc wszyscy o tym spóźnionym przyjściu wiosny zapomnimy. Hm...róże i krokusy jednocześnie? Dlaczego nie?
agata19762 20:03, 03 kwi 2013

allllllllle masz tego śniegu

współczuję z całego serca,
na pocieszenie, wiosny odrobinka dla Ciebie....

kiedyś w końcu będzie inaczej

agrokotlina 20:25, 03 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
kwietniowe, lawendowe klimaty...

Allllle cudna zima u Ciebie...
Czyli nie tylko u nas tak biało... Wybacz Agnieszko, ale jakoś mnie to ucieszyło i pocieszyło, że zima nie tylko u mnie na dobre trwa.
Pozdrawiam
anna_pisalska 21:53, 03 kwi 2013

Dzięki wielkie, że wpadłaś i wlałaś trochę otuchy i wiary, że też będę miała tak ładnie Podziwiam Twój ogród. Murki odlotowe! Bardzo mi się podoba Tylko niebo się na nas ostatnio gniewa, moje dziewczyny straciły już ochotę na sanki, co się nigdy przedtem nie zdarzyło.
AgnieszkaW 23:15, 03 kwi 2013

Agatko - ta kwitnąca akacja to u ciebie w ogrodzie? - Piękna, bo taka dojrzała, stateczna.

Magdaleno - mnie też raźniej na duchu, jak zimowo nie tylko u mnie, ale będzie mi milej, jak u wszystkich zagości już prawdziwa wiosna, czego Tobie i sobie i wszystkim zaglądającym życzę.

Miło Aniu, że zajrzałaś do mnie. Jak Twoje dziewczyny nie chcą na sanki, to pewnikiem wiosna wkrótce.

Ciepło pozdrawiam
Bogdzia 16:23, 04 kwi 2013

Zima bardziej widac różnicę poziomów w Twoim ogrodzie.Duże wyzwanie miałaś z jego urządzeniem ale bardzo Ci sie to udało. Pozdrawiam.
Margarete 17:03, 04 kwi 2013

Witaj Agnieszko,
rozejrzałam sie troche po twoim ogrodzie , ale tu u ciebie pieknie wszystko zaaranzowane i wtopione w te białe skały jurajskie, i te kolory... .. te różnoeodne rosliny....widac ogrom pracy i jakąs taką mysl przewodnia, koncepcje i konsekwencje w twoim ogrodzie.
Cóz długa zima doskwiera nam wszystkim, a ogrodomaniakom szczególnie... Ja napatrzyłam sie na te wszystkie wasze piekne ogrody, w tym twój takze i nabrałam wielkiejochoty żeby podziałac cos u siebie ... zobaczymy jak mi to wyjdzie, póki co kipie energia i pomysłami.
Trafiam na twój ogród poprzez wątek Marysi - Ogrodowe zacisze, i wczoraj bedąc w sklepie Netto znalazłam w promocji taki stół jak Marysia ma w swojej "grecji", nie był drogi ale nie widziałam krzeseł, może już w naszym Netto po prostu je wyprzedali. Przypomniał mi sie twój post w którym pisałaś o tych meblach że ci sie podobają więc cię o tym informuje.
A co do twojego ogrodu, to szukając inspiracji i rady na pewno tu jeszcze wpadnę.
Milka 17:38, 04 kwi 2013

aaaale śniegu!
Agnieszko, no jeszcze ciut i te bajkową ścieżkę wśród lawend będziemy podziwiać na nowo!
bogumila 17:43, 04 kwi 2013

Krajobraz zimowy ma swoje uroki...U Ciebie wyjątkowo piękny...ale to nie ta pora i ten czas na takie widoki...czekamy na kolory,biel już nam się znudziła.Serdecznie pozdrawiam.
alinak 17:49, 04 kwi 2013

Agnieszko chyba trzeba włączyć suszarki żeby śniegu ubywało , bo znowu słyszę o opadach . ręce mi opadają .tyle roboty w ogrodzie a my na forum .....