Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 18:42, 06 lut 2014

Polinko, u nas jeszcze leży śnieg, choć niewiele i z każdym dniem go ubywa. W dzień na plusie, nocą na lekkim minusie.

Basiu, posadź.

Gocha, u Ciebie pewnie już wiosennie, u mnie jeszcze troszkę, ale z każdym dniem bliżej...
paniprzyroda 18:52, 06 lut 2014

Widzę, że nie jestem odosobniona w oczekiwaniu na wiosnę Pozdrawiam.
19:24, 06 lut 2014
W zeszłym roku mniej więcej o tej porze dołączyłam do ogrodowiska i jeszcze długo czekaliśmy na wiosnę, dziś, w ciągu dnia, u mnie nią zapachniało, ale kot jeszcze nie linieje i to mnie martwi, bo mój bambaryła, co roku, o tej porze zaczynał przepowiadać nadejście wiosny

Ładne przyrosty mają Twoje cisy, rosną pionowo do góry, porównałam do mojego egzemplarza, któremu gałązki rozchylają się na boki, chyba zrobię z niego odwrócony stożek
Pozdrawiam radośnie
AgnieszkaW 19:36, 06 lut 2014

PaniPrzyrodo, do wiosny coraz bliżej.

Iwonko, cisy sobie rosną u mnie dopiero od zeszłego roku, ale nie narzekam, przyrosty mają fajne, już były cięte latem. Martwi mnie Twój kot, dlaczego jeszcze nie linieje??? Moje też jeszcze nie linieją, chociaż zaczynają się "łasić" o zielone kiełki trawy, a tak robią, gdy idzie ku wiośnie. Bardzo ucieszyło mnie Twoje radosne pozdrowienie
Ivvvona 20:48, 06 lut 2014

Śiczny wiosenny widoczek. Ta zieleń wiosenna jest taka soczysta. Pozdrawiam i dołączam do oczekujących na wiosnę.
Madzenka 21:01, 06 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Polinko, u nas jeszcze leży śnieg, choć niewiele i z każdym dniem go ubywa. W dzień na plusie, nocą na lekkim minusie.

Basiu, posadź.

Gocha, u Ciebie pewnie już wiosennie, u mnie jeszcze troszkę, ale z każdym dniem bliżej...

Lubię jak tak sobie powolutku leniwie nadchodzi wiosna a nie szast orast z zimy lato...

Pomiziaj kotki ode mnie. Mój pies teź nie linieje.... Ale ptaki ćwierkają prawdziwie wiosennie
AgnieszkaW 22:03, 07 lut 2014

Iwonko, no to czekamy, byle do wiosny

Marzenko, kotki pomiziane. Zima "puszcza" bardzo powoli, ale systematycznie, codziennie po troszku, to dobrze dla roślinek, bo nie przeżywają szoku termicznego dzień - noc. Dzisiaj też słyszałam wesoły świergot ptaków.

Pozdrowienia dla Was zostawiam
Madzenka 22:22, 07 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Iwonko, no to czekamy, byle do wiosny

Marzenko, kotki pomiziane. Zima "puszcza" bardzo powoli, ale systematycznie, codziennie po troszku, to dobrze dla roślinek, bo nie przeżywają szoku termicznego dzień - noc. Dzisiaj też słyszałam wesoły świergot ptaków.

Pozdrowienia dla Was zostawiam

U mnie wieczorem tak cieplo jak w środku wiosny, dobrze jednak, że w ciągu dnia jest tak umoarkowanie 7-8 stopni a nie nagle +15
Kotki linieją i szaleją?
Mala_Mi 00:17, 08 lut 2014

Agnieszko.. buziak za gratki.. u Ciebie widzę spokój... Dzięki temu jestem na bieżąco ..
Milka 11:26, 08 lut 2014

Pomiziaj kotki ode mnie. Mój pies teź nie linieje.... Ale ptaki ćwierkają prawdziwie wiosennie

U mnie suczki nie dostały zimowej sierści, to wiem a linieję ja, bo wyłażą mi włosy, zostanę łysa, ale to znak że wiosna powoli wkracza w nasze życie, śpiew ptaków mnie odurza i doprowadza do radości