Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Aneczka 14:07, 27 lut 2014

No na takie przysmaki się nie załapałam no!
Dzisiaj pączkami nadrobiłam, a co mi tam
KingaR 17:38, 27 lut 2014

Wpadam z podziękowaniami, pooglądałam zdjęcia w google, no niestety miałaś rację to jest gwiazdnica pospolita.

Jeszcze niewiele obejrzałam ale po pierwszych stronach widzę, że pięknie tu u Ciebie !
malgorzata_s... 20:41, 27 lut 2014

Aguś macham z zakurzonego domu objedzona pączkami Dobrze że do ogrodu mogę wyjść
kitek81 21:46, 27 lut 2014

Aguś, pozdrawiam serdecznie wiosna u Ciebie śliczna wszystko budzi się z zimowego snu
Betka 22:18, 27 lut 2014

Odwiedziłam i co zobaczyłam ? same piękności i słodkości ! mniam!!!
U mnie też wiosna się ukazuje a to tu a to tam . Ptaki śpiewają wiosennie roślinki wychodzą z ziemi Super!!
pozdrowienia zostawiam!
Milka 13:39, 28 lut 2014

Agnieszko, co w ogrodzie?
ANIA 13:46, 28 lut 2014

Piękna wiosna w Twoim kadrze.
AgnieszkaW 17:08, 28 lut 2014

Aneczko, ja skusiłam się na dwa "kupne" pączki i ...więcej już nie kupię, choć i tak były w "w miarę".

Kinga, tak myślałam...tego wszędzie pełno, nie tylko u Ciebie. Łatwiej ci będzie zwiedzić mój ogród poprzez wizytówkę (jeśli chcesz).

Gosiu, remont to kurz i tyle. Trzeba przetrwać, za to potem będzie ślicznie.

Kasiu, tak, wreszcie wszystko się budzi do życia.

Betko, to tak samo u mnie. Już niedługo, a będziemy cieszyć się świeżą zielenią i kolorem.

Irenko, dzisiaj wpadłam do ogrodu i nie wytrzymałam - pociachałam horti, wszystkie trawy i takie tam prace porządkowe. M przyciął już pięknie żywopłot ligustrowy. Zdążyłam nawet kawkę wypić na słonku. Jutro postaram się zrobić jakieś fotki, bo dzisiaj...nie wyrobiłam się z fotkami, a już późno. Jestem teraz "przyjemnie zmęczona' - to znany nam stan, prawda?

ANIU, wiosna, to dopiero będzie

(wybaczcie, że część imion pogrubiona, a część nie, ale...Bold mi się zbuntował albo myszka)
Milka 17:13, 28 lut 2014

Irenko, dzisiaj wpadłam do ogrodu i nie wytrzymałam - pociachałam horti, wszystkie trawy i takie tam prace porządkowe. M przyciął już pięknie żywopłot ligustrowy. Zdążyłam nawet kawkę wypić na słonku. Jutro postaram się zrobić jakieś fotki, bo dzisiaj...nie wyrobiłam się z fotkami, a już późno. Jestem teraz "przyjemnie zmęczona' - to znany nam stan, prawda?

Oj Agnieszko, ten stan, to błogostan, ja jestem wtedy rozanielona, dobrze zrobiłaś, a do tego kawka chyba pierwsza zaliczona brawo
Moje ligustry małe, ale może i ja ciachnę, szybciej ruszą
Czekam na wiosenne porządkowe widoki, na pewno już ślicznie
Ivvvona 18:44, 28 lut 2014

Zaglądam co słychać a tu prace wiosenne rozpoczęte Znam to uczucie zmęczenia po całym dniu pracy w ogrodzie, ale mimo to na drugi dzień i tak ma się ochotę na powtórkę. Praca w ogrodzie mnie nie nuży w przeciwieństwie do prac domowych Pozdrawiam i życzę pogodnego weekendu