Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Maria667 11:11, 02 kwi 2014

Zaczarowany klimat
ANIA 12:31, 02 kwi 2014

Ach te wiosenne fioleciki w wydaniu jurajskim..... Pozdrawiam
Mala_Mi 14:20, 02 kwi 2014

Co to jest moda????
Moda przychodzi i odchodzi... potem wraca... ładny skalniak jest po prostu ładnym skalniakiem.. i taki będzie zawsze Nad swoim pracuję... i może nie jest wielkiej urody, ale jest i będzie....
A twój skalniak jest ponad modą
Kondzio 14:21, 02 kwi 2014

Zgadzam sie z Ania hi hi hi
janina_zawada 14:50, 02 kwi 2014

Ja mam żagwin z własnego siewu , na razie trzeci rok to kępki są nie duże ale myślę że się rozrosną i będzie piękny kobierzec .. W tym roku też kupiłam nasionka i posieję bo mi się ogród powiększył .. A skalniaki nigdy nie wyjdą z mody bo można na nich wyeksponować piękne roślinki ,które na płaskim nie dadzą takiego piękne widoku ..
AgnieszkaW 15:45, 02 kwi 2014

Jolu, Aniu G, Magdalenko, Safikey - bardzo dziękuję za odwiedzinki i dobre słowo
AgnieszkaW 16:06, 02 kwi 2014

Marysiu, ANIU -

Aniu - Mi, ja tylko piszę, że wg wielu forumowiczów skalniak jest passe i ja się z nimi zgadzam, o ile jest to tylko kupa kamieni usypana na środku trawnika . W moim przypadku jest trochę inaczej. Murki kamienne to świadomy wybór i powiem tylko tyle, że kocham ten "świadomy wybór" i nie mam zamiaru go zmieniać, bo wiem, że jest zupełnie przyzwoicie dostosowany do krajobrazu i ukształtowania terenu. Robię tylko kosmetykę i porządkuję nasadzenia, by ładnie wyglądały. A tak na marginesie, to uważnie czytasz moje wpisy - to miłe

Kondziu, Janinko - zgadzam się z Wami Janinko, teraz można też kupić pięknie kwitnące sadzonki żagwinu.

Dla odwiedzających:

ewsyg 16:16, 02 kwi 2014

A ja Agnieszko poczułam śliczny zapach fiołków Ach, są takie zapachy, że nigdy się nie znudzą i nic ich nie zastąpi: fiołki, jaśmin, bez, lilie :-?) Jak to dobrze, że to wszystko teraz przed nami Pozdrawiam Jurajski
malgorzata_s... 16:54, 02 kwi 2014

Co robisz że sasanki tak ci się rozrosły?? zaraziłam się i zakupiłam Co robić aby były takie jak u Ciebie?
Mala_Mi 17:05, 02 kwi 2014

Dlatego rzadko zaglądam na inne wątki.. .. bo jak wejdę to już czytam.... jak mam zajrzeć tylko otworzyć wątek i być na "salonach" byle być... to wogle nie zaglądam.. mogę przeczytać nie wszytko, ale chociaż kilka stronek by orientować sie w temacie.. Śmieć mi sie chce jak czytam niektóre osoby które próbują udawać że czytają i uważają.. i nawet wypowiadają się w temacie, a wystarczy przeczytać dosłownie 2 posty... by wiedzieć, że .. Ale jak ktoś tak lubi i chce to niech tak działa na forum. ale mi taka działalność nie odpowiada. Wolę zajrzeć rzadziej, ale chociaż pobyć chwilkę
Co nie zmienia faktu, że po jakimś czasie potrafię pomylić sytuacje.. bo niestety ciekawych wątków jest dużo... a dyżurnych neuronów w mózgu nie przybywa, a ubywa