Aniu na tulipany ja też czekam razem z tobą
Kolorów to na razie póki co tylko odrobinka. Jeszcze z okien z domum ich nie widzę , nadal jest szaro i buro ale najważniejsze że już się zaczęło.... teraz już pójdzie w tę oczekiwaną stronę
Wiosenne pozdrowienia dla ciebie !
Joluś rozumiem .
Z tymi nasadzeniami to rzeczywiście rozejrzę się po innych wątkach, do Ani też wpadnę. To dobry trop.
Myślał że może o hostach w kilku odmianach i o czymś kwitnącym wyższym a do tego jakąś trawką to uzupełnić.
Buziaki i pozdrowienia wiosenne !
Wczoraj był słoneczny dzień więc wszystko wyglądało dwa razy lepiej niż dziś. Pootwierały się krokusy i ciemierniki a dziś znowu jest szaro i nieciekawie.Ale mam nadzieję że po tych zapowiadanych deszczach nareszcie buchnie wiosna całą siłą.
Myślałam o hostach m.in. pamiętasz że pytałam cię jak i kiedy dzielić hosty bo że swoich też bym tam coś ukopała ale za zaproszenie do ciebie po sadzonki bardzo dziękuję
Jak będę przejeżdżać obok twojego domu to muszę koniecznie zobaczyć ten nowy mural. Fajnie że mamy takiego Kruka u nas
Ale krokusy szaleją
6 lat, a mi minęło 7..kawał życia tu spędziłyśmy Cieszę się, że tez ten kawałek spędziłam z Tobą .. do dziś jak widzę wojaka Szwejka to od razu Ciebie wspominam.
A wizytówkę rób... to taki fajny szybki wgląd w ogród
Oj szaleją, szaleją...Aniu, lecę codziennie po pracy do ogrodu i patrzę gdzie mi ich przybyło
Miło mi że tak ciepło o mnie myślisz i piszesz. Dziękuję. Ja też bardzo, bardzo miło wspominam tę wizytę u ciebie. Ale było nam wtedy fajnie a jak wesoło.....
Buziaki!