Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 01:22, 20 paź 2013

Irenko ja dzisisj miałam moich imieninowych gości a więc w zwiazku z tym od dwóch dni zakupy, gotowanie, pieczenie, szykowanie a teraz........... sprzątanie po gosciach ale fajbie było wieć nie żałuje tego czasu. Do tego dopoudnia była u mnie w ogrodzie "akcja liscie" wiesz jak to sie fajnie mieszka przy lesie, to ak jak bym zamiatała i grabiła w lesie... co zgrabie to nawieje...i tak d początku. Dzisiaj dopołudnia było u nas słonecznie i ciepło - wygrabiłam 7 worów pełnych liści z ogrodu i 2 z przedogródka. Nie było czasu na forum i na wstawianie zdjęc. Może jutro poszukam tych klonów i wstawię Pozdrawiam
Margarete 01:57, 20 paź 2013

Dostałam w prezencie imieninowym rozplenice modry, ma teraz juz 1 m wysokości, jest wielka wiec na moja rabatę sie nie zmieści, nie wiem gdzie ja posadzic.............ale jest cudna, ma takie ciemne "kitki" muszę utro wymyslić dla niej miejsce w jakims pukcie ogrodu widocznym z każdej strony......
Posdze w poniedziałek , chybe przez zime da radę.......
Anita1978 08:47, 20 paź 2013

Margarete napisał(a)
Dostałam w prezencie imieninowym rozplenice modry, ma teraz juz 1 m wysokości, jest wielka wiec na moja rabatę sie nie zmieści, nie wiem gdzie ja posadzic.............ale jest cudna, ma takie ciemne "kitki" muszę utro wymyslić dla niej miejsce w jakims pukcie ogrodu widocznym z każdej strony......
Posdze w poniedziałek , chybe przez zime da radę.......

Ale Ci dobrze! Takie prezenty są najlepsze!
polinka 08:54, 20 paź 2013

Margarete napisał(a)
Irenko ja dzisisj miałam moich imieninowych gości a więc w zwiazku z tym od dwóch dni zakupy, gotowanie, pieczenie, szykowanie a teraz........... sprzątanie po gosciach ale fajbie było wieć nie żałuje tego czasu. Do tego dopoudnia była u mnie w ogrodzie "akcja liscie" wiesz jak to sie fajnie mieszka przy lesie, to ak jak bym zamiatała i grabiła w lesie... co zgrabie to nawieje...i tak d początku. Dzisiaj dopołudnia było u nas słonecznie i ciepło - wygrabiłam 7 worów pełnych liści z ogrodu i 2 z przedogródka. Nie było czasu na forum i na wstawianie zdjęc. Może jutro poszukam tych klonów i wstawię Pozdrawiam

Małgosiu mi teraz po przeprowadzce tak brakuje tych liści do grabienia i zamiatania z ulicy, że zaczynam kupować liściaste do nowego ogródka Co poniektórzy to w czoło się pukają, że tylko robotę sobie sprawiam A ja tak tęsknie właśnie za tymi liśćmi... Śmiałam się, że mogę w czynie społecznym wykonać jesienne sprzątanie mojej miejscowości
Pozdrawiam słonecznie.
paniprzyroda 14:34, 20 paź 2013

Małgosiu, piszesz o swoich imieninach... gapa ze mnie! Zdrówka, spełnienia wszystkich marzeń, przede wszystkim tych ogrodowiskowych. Wybacz, że jeszcze bez kwiatka...
Madzenka 18:56, 20 paź 2013

Dla rozplenicy warto znaleźć reprezentacyjne miejsce. Jesienią i zimą również zachwyca.
Margolka 20:20, 20 paź 2013

Gosiu, wpadam z wizyta - dawno mnie nie było...
Czytam o niedawnych imieninach, wiec chyba obchodzimy tego samego dnia? Wszystkiego najlepszego zatem!
Margarete 22:50, 20 paź 2013

Anita1978 napisał(a)

Ale Ci dobrze! Takie prezenty są najlepsze!

Margarete 22:55, 20 paź 2013

polinka napisał(a)

Małgosiu mi teraz po przeprowadzce tak brakuje tych liści do grabienia i zamiatania z ulicy, że zaczynam kupować liściaste do nowego ogródka Co poniektórzy to w czoło się pukają, że tylko robotę sobie sprawiam A ja tak tęsknie właśnie za tymi liśćmi... Śmiałam się, że mogę w czynie społecznym wykonać jesienne sprzątanie mojej miejscowości
Pozdrawiam słonecznie.

To może chrytatywnie wpadnbiesz do mnie pograbic liście Polinko , zapraszam....
Żartowaam, ja lubie prace w ogrodzie i nawet to grabienie mi nie straszne, tym bardziej,że lubie ten mój las za płotem i moje drzewa w ogrodzie też. Dlatego rozumiem cie, że kupujes lisciaste drzewa do swojego ogrodu. Dawno u ciebie nie byłam, muszę wpaśc i sprawdzić co nowego w twoim wątku.
Margarete 22:57, 20 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dla rozplenicy warto znaleźć reprezentacyjne miejsce. Jesienią i zimą również zachwyca.

No własnie rozplenica sliczna, duża dorodna... i brak koncepcji gdzie ją posadzic... albo znów dwie różne kocepcje tylko trudno sie zdecydować.... to troche tak że nie miała baba kłopotu...
Ale i tak ciesze sie że ja dostałam, marzyłam o takiej ........