Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 22:58, 20 paź 2013

paniprzyroda napisał(a)
Małgosiu, piszesz o swoich imieninach... gapa ze mnie! Zdrówka, spełnienia wszystkich marzeń, przede wszystkim tych ogrodowiskowych. Wybacz, że jeszcze bez kwiatka...

Dziękuje bardzo bardzo, imieniny miałam we czwartek ale świętowanie rozciągnęło sie do soboty...
Tym niemniej raz jeszcze dziekuje za zyczenia.
Margarete 23:02, 20 paź 2013

Margolka napisał(a)
Gosiu, wpadam z wizyta - dawno mnie nie było...
Czytam o niedawnych imieninach, wiec chyba obchodzimy tego samego dnia? Wszystkiego najlepszego zatem!

No właśnie, gdzie ty byłaś Margolko jak cie nie było..???!!!! Już sobie mysałm że coś niedobrego sie stało skoro nie zagladasz na forum. Ale dobrze że jestes już.
Tak ja tez jestem październikową solenizantką, więc dziękując za życzenia wzajemnie i Tobie składam serdeczne życzenia imieninowe, zdrowia, spełnienia marzaen i może troche kasy, bo ona pomaga spełniac marzenia..
Margarete 23:05, 20 paź 2013

Margolka napisał(a)
Gosiu, wpadam z wizyta - dawno mnie nie było...
Czytam o niedawnych imieninach, wiec chyba obchodzimy tego samego dnia? Wszystkiego najlepszego zatem!

Łał jaki nowy avatarek - znów musiałam dwa razy sprawdzać z kim mam do czynienia czytając twój wpis..
Świetne zdjęcie !
Bogdzia 09:34, 21 paź 2013

O kurcze , imieniny miałaś? Nie znam zadnej innej Małgosi więc nie wiedziałam ale mam nadzieje ze życzenia zdrówka i wszelkiej pomyślnosci jeszcze przyjmiesz i buziaczki.

Anita1978 14:51, 21 paź 2013

Ja też gapa! Wszystkiego naj naj naj!
Margarete 10:11, 22 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
O kurcze , imieniny miałaś? Nie znam zadnej innej Małgosi więc nie wiedziałam ale mam nadzieje ze życzenia zdrówka i wszelkiej pomyślnosci jeszcze przyjmiesz i buziaczki.

Za buziaczki i życzenia oraz twoje lilie martagony Bogdziu serdecznie dziekuję, tak własnie jestem październikową solenizantką ( 17.X)

Nie mam ostatnio czasu na forum... ale co gorsza na ogród też nie mam czasu.........może dzis cos skubne i posadze reszte cebulowych...
Buziaki
Margarete 10:13, 22 paź 2013

Anita1978 napisał(a)
Ja też gapa! Wszystkiego naj naj naj!

Nie jesteś gapa Anitko - Małgorzaty jest ze 6 -7 razy w roku i trudno wiedzieć kto kiedy świętuje... ale dziękuje gorąco za miłe zyczenia i piękną różę ( co to za odmiana ? )
Anita1978 10:50, 22 paź 2013

Pastella , nie jest duża, zmieściłaby sie jeszcze u Ciebie
Margarete 12:06, 22 paź 2013

Anita1978 napisał(a)
Pastella , nie jest duża, zmieściłaby sie jeszcze u Ciebie

Kusicielko...

P.S. pastella jest na mojej liscie ...od momentu kiedy ja widziałam u Kasi - Luizy ( tej z ogrodu w lesie u nas) - bez wątku. Potem jeszcze obejrzałam ja dokładniej w Kutnie na rózanym swięcie i juz wiem ze ja chcę mieć...wiosną......
gierczusia 16:23, 22 paź 2013

Margarete napisał(a)

Dziękuje bardzo bardzo, imieniny miałam we czwartek ale świętowanie rozciągnęło sie ...do soboty .

I to mi sie podoba