Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Madzenka 22:28, 04 kwi 2014

Super masz koleżanki Małgosiu, to skarb
Margarete 20:13, 05 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Super masz koleżanki Małgosiu, to skarb

To prawda ale wasza wrocławska grupa tesz nawiazała między sobą fajne więzi, spotykacie sie często, macie wiele tematów na pogaduchy nie tylko ogrodowiskowe...to miłe jest

Marzenko - dzisij wkopałam 6 kolejnych bukszpanów na moja trawiasto-kulkowo-żwitkowa rabate. Potem je wykulkowałam i obsadziłam trawami oraz ciemiernikami ( inspiracje od ciebie )
Miałam do dyspozycji fragment rabaty o kształcie zblizonym do trójkata więc posadziałam nastepująca kompozycje małych (o) i duzych kulek (X):
X
X o
X o o

Mysle że będzie ładnie, na razie trawy przycięte i nieduże kepy ( bo sadzone dopiero rok temu)
ale jak ruszą i dojda do tego stipy ( mam duzo sadzonek więc będzie ze stipami na bogato) to powinnam uzyskac zamierzony efekt.
Margarete 20:14, 05 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Moje co roku marzną na amen.Pozdrówka.

W tym roku zimu prawie nie było to moje przezyły i juz odbijają powolutku...
Pozdrawaim również !
Zielona 21:14, 05 kwi 2014

a ja mojej stipy ostatecznie nie wysiałam zamotałam się organizacyjnie, a potem wydawało mi się już za późno... będę miała na przyszły rok. Albo wysieję do gruntu jak jest napisane na opakowaniu.
Małgoś, a jak teraz wyglądają Twoje sadzonki?
Nikita 01:13, 06 kwi 2014

Zaglądam i zapytowywuję...a zdjęcia to gdzie są !!!!!!! Proszę mi się Małgoś poprawić!!!!

Miłej niedzieli życzę i na fotki czekam.
Margarete 02:03, 06 kwi 2014

Zielona napisał(a)
a ja mojej stipy ostatecznie nie wysiałam zamotałam się organizacyjnie, a potem wydawało mi się już za późno... będę miała na przyszły rok. Albo wysieję do gruntu jak jest napisane na opakowaniu.
Małgoś, a jak teraz wyglądają Twoje sadzonki?

Marta jutro cykne to wstawie je, a jak nie masz swoich to dostaniesz ode mnie tylko obmysle sposób wysłania......
Daj pryw adres i masz jak w banku
Margarete 02:06, 06 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Zaglądam i zapytowywuję...a zdjęcia to gdzie są !!!!!!! Proszę mi się Małgoś poprawić!!!!

Miłej niedzieli życzę i na fotki czekam.

Wzajemnie tobie tez miłej niedzili !
Dzisiaj dopołudnia byłam z koleżankami z pracy na giełdzie pod halą sportowa ( maja mnie za "fachowca" od roslin......... wszystko przez to forum i faskt że dużo sie wymadrzam na tematy okołoogrodowe )
Było zimno i wietrznie, ale popołudniu poszłam jednak popracowac w ogrodzie i dałam czadu z tymi bukszpanami, ale na foty juz było za późno bo ściemniło sie.
Jutro porobie i wstawie
Zielona 10:47, 06 kwi 2014

Małgoś. Zaskoczyłaś mnie i nie wiem, co napisać... Miałam wielką ochotę na własną stipę, ale kiedy zaczęła chorować młodsza Córeczka, jakoś straciłam ochotę na cokolwiek... i dlatego nie wysiałam moich nasion. Wiem, że miałaś hurtowe ilości do pikowania i dziękuję, że chciałabyś się ze mną podzielić. Nie mam niestety nikogo, kto by mógł odebrać taki prezent... Pomyślimy i może uda się wysłać na mój koszt. Reszta na pw. Usciski, Niewidzialna Ręko
Anita1978 13:05, 06 kwi 2014

Hej! Zaglądam , podczytuję! Jestem na bieżąco! O targach u mnie.
popcorn 17:57, 06 kwi 2014

Hej,
pokaż jak wyglądają posadzone bukszpany Teraz żałuję, że nie hciałam, jak zobaczyłam u Magdy jakie są cudne i wielkie!! uch:/
Stipy zazdroszczę, ja siałam rok temu i sadzonki jakoś niespecjalnie rosły i do tego roku przetrwały ze 3 no trudno, inne trawy mam
Buziam!