Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu miodzio Realizacja rabatki kulkowej mi gdzieś umknęła W wolnej chwili cyknij fotkę z większej perspektywy swojego ogródka, by piękne zmiany po podziwiać Pozdrawiam
Starałam sie
Co do trawek to latam z nimi w te i w tamtą stronę.............nie wiem, w srodku sa juz trawy ( 4 brązowe turzyce i 2 jeszcze inne oraz miskanty ML) ale ich nie widac na zdjeciu bo one sa z ubiegłego roku wiec na wiosne były przycięte........
Ogrodowo nic nowego, nic nie robiłam bo lało....ale to dobrze bo w niedzielę podsypałam nawozu na rabacie i iglakom, a ponadto dawno juz po wertykulacji nawoziłam trawnik ale od tamtrj pory nie padało - za to dzis solidnie pomoczyło, burza była i u mnie przez moment pojawił sie grad nawet, ale to powietrze po burzy.....boskie.......i cieplutko do tego....eh, super jest taka wiosna.
W najblizszym czasie pewnie nie poszlejemy w ogrodzie bo ma padac a poza tym sprzątanie świateczne mnie czeka, okna po zimie, firanki itd...........
Malgosiu kulkowanie mistrzowskie!!!
Widzę, że stipy malutkie więc nie licz na szybki i powalający efekt. Posadż soebie carexy one dadzą ci piekny efekt, powstawiaj w róznych miejscach i zobacz jak ci się najbardziej podoba. Moje trawki nieraz krązą po róznych miejscach w ogrodzie. 1 Frosted fajnie wyglądałby pomiędzy kulkami aby wyścielił się pomiedzy nimi. Przymierz porozrzucane w trójkącie, zobaczymy i doradzimy