Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Krys 22:25, 07 kwi 2014

Małgosia rabat bukszpanowa jak mówi Karola wymiata,a Twój debiut w kulkowaniu na 6
popcorn 20:51, 08 kwi 2014

Zaglądam, co nowego??
Lało u Ciebie?? Rabaty podlane
regli 22:45, 08 kwi 2014

Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu miodzio Realizacja rabatki kulkowej mi gdzieś umknęła W wolnej chwili cyknij fotkę z większej perspektywy swojego ogródka, by piękne zmiany po podziwiać Pozdrawiam
paniprzyroda 23:00, 08 kwi 2014

Małgoś, kulki wymiatają, rabatka będzie cieszyć
Margarete 00:20, 09 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Małgoś, kukli kulkowate super ci wyszły, kitki trawkowe (dobrze Carola radzi) wsadź w środek, akurat są trzy, będą idealnie pasowały.
U mnie to już zupełnie zapomniałam jak krokusy wyglądają – dawno przekwitły, a Susana śliczna.

Wyjaśnienie w sprawie Anitkowego Tomka u mnie.
Buziaki przesyłam

Starałam sie
Co do trawek to latam z nimi w te i w tamtą stronę.............nie wiem, w srodku sa juz trawy ( 4 brązowe turzyce i 2 jeszcze inne oraz miskanty ML) ale ich nie widac na zdjeciu bo one sa z ubiegłego roku wiec na wiosne były przycięte........
Margarete 00:20, 09 kwi 2014

Krys napisał(a)
Małgosia rabat bukszpanowa jak mówi Karola wymiata,a Twój debiut w kulkowaniu na 6

Dziękuje
Margarete 00:25, 09 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Zaglądam, co nowego??
Lało u Ciebie?? Rabaty podlane

Ogrodowo nic nowego, nic nie robiłam bo lało....ale to dobrze bo w niedzielę podsypałam nawozu na rabacie i iglakom, a ponadto dawno juz po wertykulacji nawoziłam trawnik ale od tamtrj pory nie padało - za to dzis solidnie pomoczyło, burza była i u mnie przez moment pojawił sie grad nawet, ale to powietrze po burzy.....boskie.......i cieplutko do tego....eh, super jest taka wiosna.

W najblizszym czasie pewnie nie poszlejemy w ogrodzie bo ma padac a poza tym sprzątanie świateczne mnie czeka, okna po zimie, firanki itd...........

Margarete 00:28, 09 kwi 2014

regli napisał(a)
Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu miodzio Realizacja rabatki kulkowej mi gdzieś umknęła W wolnej chwili cyknij fotkę z większej perspektywy swojego ogródka, by piękne zmiany po podziwiać Pozdrawiam

Cześć Regli !
Ja też dawno do ciebie nie zagladałam, muszę to nadrobic.

Z fotkami będzie trudno bo aparat mi sie skitwasił i mus wysłac go do serwisu..niestety..........
Margarete 00:29, 09 kwi 2014

paniprzyroda napisał(a)
Małgoś, kulki wymiatają, rabatka będzie cieszyć

Noo, no a jeszcze jak rusza trawy których nie widac i dojdą stipy.....
Madzenka 06:55, 09 kwi 2014

Malgosiu kulkowanie mistrzowskie!!!
Widzę, że stipy malutkie więc nie licz na szybki i powalający efekt. Posadż soebie carexy one dadzą ci piekny efekt, powstawiaj w róznych miejscach i zobacz jak ci się najbardziej podoba. Moje trawki nieraz krązą po róznych miejscach w ogrodzie. 1 Frosted fajnie wyglądałby pomiędzy kulkami aby wyścielił się pomiedzy nimi. Przymierz porozrzucane w trójkącie, zobaczymy i doradzimy