Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

gierczusia 18:49, 06 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Zaglądam i zapytowywuję...a zdjęcia to gdzie są !!!!!!! Proszę mi się Małgoś poprawić!!!!

Miłej niedzieli życzę i na fotki czekam.

Ja też czekam .. W dobie wiecznego braku czasu wynikającego z wiecznego zamotania w ogrodzie własnym pismo obrazkowe jest nieocenione

Buziaki
Bogdzia 21:55, 06 kwi 2014

Miałam ochotę jechac dziś pod halę ale w końcu wybrałam prace i odpoczynek w ogrodzie.Pozdrówka.
Margarete 23:20, 06 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Hej! Zaglądam , podczytuję! Jestem na bieżąco! O targach u mnie.

Czytałam, odpowiedziałam u ciebie.
Margarete 23:33, 06 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Miałam ochotę jechac dziś pod halę ale w końcu wybrałam prace i odpoczynek w ogrodzie.Pozdrówka.

Odpoczynek tez ważna rzecz, tydzien miąłaś pełen emocji i pracy w ogrodzie, a kiedyś trzeba nacieszyc sie nim po prostu.
Co do giełdy pod hala sportowa to jeszcze sie wszystko nie rozkręciło, wiele miejsc pustychw porównaniu do ubiegłego roku, myślę ze z każdym tygodniem przybywac bedzie sprzedawców i roślin.
Tylko te cebulice w parku obok takie same jak w ubiegłym roku, boskie, błękitne łany............
Margarete 23:35, 06 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Hej,
pokaż jak wyglądają posadzone bukszpany Teraz żałuję, że nie hciałam, jak zobaczyłam u Magdy jakie są cudne i wielkie!! uch:/
Stipy zazdroszczę, ja siałam rok temu i sadzonki jakoś niespecjalnie rosły i do tego roku przetrwały ze 3 no trudno, inne trawy mam
Buziam!

Dostaniesz ode mnie Karo, nie martw sie i dla ciebie wystarczy..
Chcesz już......czy jak jeszcze podrosnie ?
Margarete 23:47, 06 kwi 2014

Zielona Marto i Popcarol - tak wyglądaja teraz moje stipy przepikowane do doniczek, po 4-5 sztuk roslin w jednej doniczce, cały czas rosna, stoją na parapecie na słońcu i mam nadzieję że wyrosną

Wzięłam jedna doniczke ( poleciałam do łazienki gdzie mam lepsze światło) i chciałam pokazać wam na zbliżeniu ale mój aparat cos fiksuje a telefonem to nie widac dokładnie, w doniczce jest po kilka roslin a każda roslinka składa sie już z 4-6 źdźbeł

Zielona 23:56, 06 kwi 2014

O mamusiu... jak żałuję, że nie wysiałam tej mojej... buuuuu..... Światło nieważne, aparat też, bo wszystko widać. Piękne sadzonki...
Margarete 00:01, 07 kwi 2014

Pokaże moje "kulkowane bukszpany"- ku uciesze wszystkich czekajacych na pismo obrazkowe.............
Niektóre kulki sa troche bardziej jajkowate niż kuliste, ale to mój pierwszy raz gdy cięłam bukszpany, nie miałam odpowiednich narzędzi - robiłam to sekatorem "na oko" a poza tym..........umówmy sie ze to tak specjalnie zrobiłam jakowate buksiki z okazji zbliżajacych sie świąt wielkanocnych.........

Najpierw rabata pod lasem, gdzie posadziłam jesienią szpaler hortensji Vanille fraise (prawie ich nie widac bo chudzieńkie są ) i obsadziłam ją cebulowymi , teraz dosadziłam miskaty grcilimusy z tyłu, blizej ogrodzenia, z przodu kulki a wolne miejsce czeka na żurawki w bordowo-rózowych odcieniach i turzyce czyli carexy

Zielona 00:10, 07 kwi 2014

jaja sobie z tymi jajami robisz? ja tam widzę kulki. Piękne kulki!
Margarete 00:26, 07 kwi 2014

Zielona napisał(a)
jaja sobie z tymi jajami robisz? ja tam widzę kulki. Piękne kulki!

Dziękuje