Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

popcorn 09:24, 07 kwi 2014

Żółta miska wymiata Gdybyś nie wspomniała pewnie bym jej nie zobaczyła, bo koncentruję się na roślinach które pokazujesz
Kulkowisko świetnie wyszło, te włochate trawy wsadziłabym w środek chyba, ale to ja
Susan świetnia, oglądałam ostatnio ją
pozdrawiam!
jotka 09:29, 07 kwi 2014

Margarete napisał(a)
Kulkowania bukszpanowego ciąg dalszy, ale ta rabata podobnie jak poprzednia jest jeszcze nie dokończona, trawki eszcze wszstkie nie posadzone, widac że to tylko przymiarka

Kitki trawkowe świetne
z Twoich magnolii cieszę się razem z Tobą
Zielona 10:11, 07 kwi 2014

Małgosiu... piękna wiosna!
I buksiki w donicach na schodach, i kulki z trawkami i nawet miska żółta świadcząca o tym, że to na pewno Twój ogród Czy ta trawka w doniczkach to frosted czy amazon mist?
Robertop 10:18, 07 kwi 2014

Małgosiu, gratuluję debiutu w kulkowaniu. Wyszło super. Zapraszam do zabawy rozpoznawania miast u mnie
Margarete 14:41, 07 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Żółta miska wymiata Gdybyś nie wspomniała pewnie bym jej nie zobaczyła, bo koncentruję się na roślinach które pokazujesz
Kulkowisko świetnie wyszło, te włochate trawy wsadziłabym w środek chyba, ale to ja
Susan świetnia, oglądałam ostatnio ją
pozdrawiam!

Moja susan miała w ubiegłym roku 1 kwiat, teraz ma juz 9 paków, jest młoda, dopiwero drugi rok u mnie, ale bardzo sie z niej ciesze.
Trawki - jeszcze sie zastanowie co i jak z nimi zrobie.
Pozdrawiam!
Margarete 14:59, 07 kwi 2014

Zielona napisał(a)
Małgosiu... piękna wiosna!
I buksiki w donicach na schodach, i kulki z trawkami i nawet miska żółta świadcząca o tym, że to na pewno Twój ogród Czy ta trawka w doniczkach to frosted czy amazon mist?

W donicach na tarasie i na schodach mam tuje danice, one z dlaeka przypominaja kule bukszpanowe...
W doniczkach przed bukszpanami mamcarrex amazon mist kupiony okazyjnie w centrum ogrodniczym, fajne duże egzemplarze po 6 zł wiec niedrogo, ale nie wiem jeszcze czy zostana na tej rabacie, mieszam tymi trawami jeszcze.....
M.
Margarete 15:00, 07 kwi 2014

Robertop napisał(a)
Małgosiu, gratuluję debiutu w kulkowaniu. Wyszło super. Zapraszam do zabawy rozpoznawania miast u mnie

Dziekuje !
Byłam, podałam odpowiedzi
Margarete 15:06, 07 kwi 2014

jotka napisał(a)

Kitki trawkowe świetne
z Twoich magnolii cieszę się razem z Tobą

Joluś nie wiem czy te trawy nie pójda gdzie indziej, mieszam jeszcze na tej rabacie wte i we w te..
A z magnolii bardzo sie cieszę, sa takie rosliny które bardzo chciałam miec, od wielu lat i dwa lata temu dostałam od mam y w prezencie, i mam, i kwitnie, i cieszy oko, jak sie okazuje nie tylko moje ale i wasze
Pozdrawiam
Margarete 15:13, 07 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Ładnie wyszło z kulkami bukszpanowymi! Napracowalaś się, nie ma co! I kulki wyszły kuliste, jajek nie widzę

Dzieki za komplementy ale niektóre sa jajakowate.......co tam nastepnym razem skoryguje.........
Nikita 18:33, 07 kwi 2014

Małgoś, kukli kulkowate super ci wyszły, kitki trawkowe (dobrze Carola radzi) wsadź w środek, akurat są trzy, będą idealnie pasowały.
U mnie to już zupełnie zapomniałam jak krokusy wyglądają – dawno przekwitły, a Susana śliczna.

Wyjaśnienie w sprawie Anitkowego Tomka u mnie.
Buziaki przesyłam