Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 11:20, 27 maj 2014

popcarol napisał(a)
Zagladam, pozdrawiam! Moze we srode uda mi sie do Ciebie podjechac, jutro dzien mamy w przedszkolu i impreza plenerowa - laczana z dniem dziecka, wrocimy pozno
pozdrawiam!!

Karolka, ok, to ja dzis wieczorem albo w środe rano wystawie przed dom (schowam w tym jałowcu na skarpie) ten twój koszyk plastikowy i wstawie tam dla ciebie stipy ( moje mniejsze i nie takie wyopasione jak Mariolki) oraz część werbenki. Obsłuz sie sam proszę pod moja nieobecność.
Pozdrawiam!
Anita1978 13:34, 27 maj 2014

No ze ja nie mam takiego samowypełnającego sie koszyka....
Margarete 14:09, 27 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
No ze ja nie mam takiego samowypełnającego sie koszyka....

A może kiedys ..i dla ciebie wypełnię jakiś...koszyk..
To wszystko przez ta głupia robote, wraca czlowiek późno, czasu nie ma nawet żeby po południu cos załatwic, gdzies pojechać........zostają weekendy i samobsługa...........
Margarete 09:48, 28 maj 2014

Wklejałam wczoraj innym ku pamieci a sobie zapomniałam...........
http://funkia.pl/stanowisko-polcien-z-dostepem-slonca-c-77_84.html
Margarete 09:51, 28 maj 2014

I jeszcze to miejsce :
http://www.bylinyozdobne.pl/oferta/trawy.html?page=3
Bogdzia 13:33, 28 maj 2014

Bogdzia 13:35, 28 maj 2014

popcorn 20:21, 28 maj 2014

Fajne fotki
Małgosiu, obsłużyłam się sąsiadka pewnie mnie zacznie rozpoznawać za jakiś czas Staję na jej podjeździe hihi
Werbeny tyle mi zostawiłyście że sobie zawerbenuję cały ogródek! No wypas I za stipę dziękuję, ale fajną rabatkę będę miała! A za rok nie zapomnę wysiać, to może wtedy będę się dzielić
Jeden z orlików (tych pełnych, które u mnie widziałaś) - jest dla Ciebie, drugi dla Anitki Róża ma pączki

pozdrawiam!
Margarete 09:29, 29 maj 2014

popcarol napisał(a)
Fajne fotki
Małgosiu, obsłużyłam się sąsiadka pewnie mnie zacznie rozpoznawać za jakiś czas Staję na jej podjeździe hihi
Werbeny tyle mi zostawiłyście że sobie zawerbenuję cały ogródek! No wypas I za stipę dziękuję, ale fajną rabatkę będę miała! A za rok nie zapomnę wysiać, to może wtedy będę się dzielić
Jeden z orlików (tych pełnych, które u mnie widziałaś) - jest dla Ciebie, drugi dla Anitki Róża ma pączki

pozdrawiam!

O tej porze co ty podjeżdżasz to na ogół sasiadów jeszcze nie ma........jest w domu u nich tylko ich gosposia......Dzieki za wszystko, ale ja wczoraj wróciłam juz tak późno do domu ze nawet nie spojrzałam czy koszyk stoi czy nie, lało i biegam pod parasolem do domu a rano zapomniałam spojrzec.........
Mam nadzieje że tam jeszcz stoi wszystko to od ciebie....

Pozdrawiam.
paniprzyroda 10:52, 29 maj 2014

Czary mary z koszykami Ogród wypełnisz roślinami tak szybko, że sama będziesz sie zastanawiać, kiedy to posadziłaś Piękne fotki. Aż sie wierzyć nie chce, że taka pogoda była, jak się dziś wychodzi. Jedyna korzyść to taka, że podlewać nie potrzeba i rosliny przyjmą sie bez problemu. Buziaki.