Piękną mieliście wycieczkę. Ja też planuję odwiedzić Wojsławice i to właśnie w lipcu zobaczyć tą słynną kolekcję liliowców. Wnusia słodziutka, mój ma dzisiaj 5 dni - kawał chłopaPozdrawiam ciepło
Małgosiu możemy zjazd forum zrobić w tym terminie w Wojsławicach. Ja byłam tam po raz pierwszy jesienią i byłam zachwycona, obkupiłam się trawami i roślinami. Arboretum słynie z hortensji, kupiłaś jakieś?
Z przyjemniścią pojadę gdy będą kwitły liliwoce.... Tylko czy nie będę w tym terminie na urlopie...
Małgoś, wnusia urocza a wielopokoleniowe zdjecia super
Wojsławice w porze kwitnienia liliowców muszą sprawiać niesamowite wrażenie...
Moja stipa lekko zrudziała, stoi w miejscu. Mam nadzieję, że ruszy po deszczu jak się zrobi ciepło. Stipa tenuissima Pony Tails Pozdrawiam.
Czytałas propozycje Marzenki żeby spotkac sie w Wojsławicach w terminie liliowcowego szczytu ? byłoby fajnie....
Moje stipy jeszcze w doniczkach na tarasie, czekaja na sdzenie ale leje i leje....a w wekend jak nie lało to mnie nie było w domu. Tez cos dziwnego dzieje sie z jedna partia, stały wszystkie na tym samym na oknie na poddaszu, podlewałam tak samo a częśc doniczek zżółka...troche zielonych jeszcze mam i te posadze a reszta...do obserwacji....