Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 10:54, 13 wrz 2013

Irenko, jak mogłyby się nie podobać. Do tego to takie przyjemne, że zadałaś sobie tyle trudu, by to zrobić. Jesteś naprawdę wspaniałym człowiekiem ! dziekuję jak tylko potrafię. Wieczorem zamieszczę zdjęcia jak narzędzia sobie wiszą w moim szałasie

Agnieszko, pełna zgoda pożyteczne narzędzia, ale też jakie ładne

Edytko, na czasie, cebule czekaja )))

Anito, no właśnie, sztuka użytkowa zawsze podobała mi się najbardziej. Cudownie jest żyć w otoczeniu ładnych przedmiotów, a przecież nie mozna mieć samych bibelotów

Ewo, rozumiem, każdy chce

Kasiu, masz rację, niezwykle kobiece, tak jak Irenka sama, wspaniała ofiarodawczyni

Basiu, ta sadzarka ma jeszcze malutki podręcznik jak sadzić cebule. Dla mnie wybawienie, bo w tym roku debiutuję jako cebularz

Robercie, no super....

Zimno i deszczowo, ale jak patrzę na taką kwiecistą łopatkę, to trudno się nie uśmiechać

Debra 11:33, 13 wrz 2013

A jeszcze tylko dodam, że tych cebul prezentowych mam więcej

Już je pokazywałam wcześniej, tylko napisałam, że są od Ani, a one są od Hani (Annabell, Żywopłotki cisowe)

No to mam narcyze, hiacynty, sporo czarnych tulipanów !

I jak tu się nie cieszyć

Miłego dnia, ruszam do stacji kontroli pojazdów
Stempelek czas wbić nowy.
eda 11:38, 13 wrz 2013

jacie jacie
Debra 18:12, 13 wrz 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
jacie jacie

Edytko, no tak to jest na Ogrodowisku Ludzie szczerzy, chojni, wspaniali....
Debra 18:18, 13 wrz 2013

13 i piątek to zawsze mój udany dzień

Przegląd w SKP udany, stempel wbity, jakiś czas spokoju. Od razu dopadł mnie fordowy dealer, bo ja stała klientka tego samego salonu od wieków, i chciał mi sprzedać najnowszy model. Skóra na kierownicy podobała mi się najbardziej

Leje równo, korki w stolicy, ale ja jakoś bez emocji - pojechałam do ogródeczka - deszczowy, nieco smutny, ale wiem,że za parę dni wraca złota jesień. Jeszcze wiele ogrodowej radości przed nami.

Narzędzia wiszą:

Tak jak pisałam - w towarzystwie Bentleya. Obok stara angielska krajalnica do warzyw.
Od razu weselej w szałasie. Tyle koloru .....

ewsyg 20:53, 13 wrz 2013

Ty Debro w SKP a ja u stomatologa na leczeniu kanałowym. Kto miał fajniej ?
Debra 20:58, 13 wrz 2013

ewsyg napisał(a)
Ty Debro w SKP a ja u stomatologa na leczeniu kanałowym. Kto miał fajniej ?

No mój Ford też na kanale..... ))))
kitek81 21:12, 13 wrz 2013

Krysiu, tak samo pomyślałam o tych narzędziach, że jak kolorowo i ożywiły ścianę nawet narzędzia potrafią dodać uroku w pomieszczeniu mała rzecz, a cieszy
i fajnie, że przegląd się udał! samochodzik zdrowy i co wymieniasz na nowy?
Debra 11:43, 14 wrz 2013

kitek81 napisał(a)
Krysiu, tak samo pomyślałam o tych narzędziach, że jak kolorowo i ożywiły ścianę nawet narzędzia potrafią dodać uroku w pomieszczeniu mała rzecz, a cieszy
i fajnie, że przegląd się udał! samochodzik zdrowy i co wymieniasz na nowy?

Kasiu, ożywiły ścianę, do tego za każdym razem, kiedy na nie spojrzę, będzie mi się przypominało, jakie miłe było spotkanie i jak miło jest poznawać tylu wspaniałych ludzi, nawet jak nie było czasu porozmawiać

Samochodzik zdrowy, on prawie nówka, 25 tys. przebiegu, tylko dealerzy kuszą, bo taka ich rola
Nie wymieniam, bo go zbyt lubię, przywiązuję się do przedmiotów, małych i dużych ...

Trochę szaro u nas, ale przynajmniej nie pada.

Trzeba brzoskwinie zbierać i konfitury robić
Milka 11:51, 14 wrz 2013

Debra napisał(a)
13 i piątek to zawsze mój udany dzień

Przegląd w SKP udany, stempel wbity, jakiś czas spokoju. Od razu dopadł mnie fordowy dealer, bo ja stała klientka tego samego salonu od wieków, i chciał mi sprzedać najnowszy model. Skóra na kierownicy podobała mi się najbardziej

Leje równo, korki w stolicy, ale ja jakoś bez emocji - pojechałam do ogródeczka - deszczowy, nieco smutny, ale wiem,że za parę dni wraca złota jesień. Jeszcze wiele ogrodowej radości przed nami.

Narzędzia wiszą:

Tak jak pisałam - w towarzystwie Bentleya. Obok stara angielska krajalnica do warzyw.
Od razu weselej w szałasie. Tyle koloru .....

fajnie tu wyglądają, dodały radosnego nastroju
autko nówka, po co zmieniać, kanał zaliczony, teraz do jesieni, ale tylko pięknej, szykujemy się