Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

nebel 22:42, 15 sty 2014

Witam Cię AlKo, na pewno będę zaglądała do Ciebie
monteverde 22:48, 15 sty 2014

Ewa albo więcej wrzuć tu zdjęć, albo załóż wątek jak z Kubą, mam niedosyt, co tam jeszcze skrywasz?
nebel 23:19, 15 sty 2014

Aniu,
musze na spokojnie zobaczyc jakie zrobilam zdjecia, ale wrzucilam na forum tylko te, ktore mają jakiś związek z florą
Mój syn prosił mnie żebym robiła zdjęcia takie nie 'ustawiane' Chciał zobaczyć ten kraj takim jaki jest. Mam ich sporo, ale na prawdę nie jestem pewna, czy nadają sie one na to by je zamieścić? Poza tym bardzo dużo czasu spędziłam w samochodzie. Zjechałam ten kraj od Hawany, Varadero, Trinidadu, Santa Clara i Pinor Del Pio. Zobacz na mapie jakie to odległości
nebel 02:49, 16 sty 2014

monteverde napisał(a)
Ewa albo więcej wrzuć tu zdjęć, albo załóż wątek jak z Kubą, mam niedosyt, co tam jeszcze skrywasz?

Aniu, cały problem polega na tym, że nie tylko flora mnie w życiu interesuje
A nasze forum to w końcu "Ogrodowisko" - ale i tak nie wytrzymałam i wrzuciłam parę fotek na wątku "Kuba"
AniaDS 11:00, 18 sty 2014

Wow, ale tam cudnie jest
danuta_szwajcer 15:31, 18 sty 2014

Ewuś takie cudne widoki pokazujesz, piękna ta Kuba no i muzyka a to coś dla mnie Mi tam ten biedny czerwony stolik nie przeszkadza, atmosfora ważna i zapewne życzliwosc ludzi, czego u nas niestety coraz mniej Dużo kilometrów przejechałas ale zapewno dzieki temu tyle zobaczylas a to co zobaczyłas to Twoje Pięknie tak podróżowac ale wierze, ze i ja znowu będe mogła zobaczyc te zakatki o których marzę Zycze Ci zdrowia, dużo wspaniałch zdjec i filmów z tak pięnych zakątków swiata Pozdrawiam
nebel 19:03, 18 sty 2014

AniaDS napisał(a)
Wow, ale tam cudnie jest

Aniu, na prawde cudnie - szkoda tylko, ze tak daleko
Sciskam Cie mocno.
nebel 19:08, 18 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ewuś takie cudne widoki pokazujesz, piękna ta Kuba no i muzyka a to coś dla mnie Mi tam ten biedny czerwony stolik nie przeszkadza, atmosfora ważna i zapewne życzliwosc ludzi, czego u nas niestety coraz mniej Dużo kilometrów przejechałas ale zapewno dzieki temu tyle zobaczylas a to co zobaczyłas to Twoje Pięknie tak podróżowac ale wierze, ze i ja znowu będe mogła zobaczyc te zakatki o których marzę Zycze Ci zdrowia, dużo wspaniałch zdjec i filmów z tak pięnych zakątków swiata Pozdrawiam

Danusiu, bardzo dziekuje, za wszystkie mile slowa. Nie mialysmy jak do tej pory okazji sie poznac, ale mam wrazenie, ze mamy wiele ze soba wspolnego
Zycze Ci z calego serca spelnienia Twoich marzen i jestem przekonana, ze sie spelnia
Pozdrawiam. ewa

monteverde 19:59, 18 sty 2014

nebel napisał(a)

Aniu, cały problem polega na tym, że nie tylko flora mnie w życiu interesuje
A nasze forum to w końcu "Ogrodowisko" - ale i tak nie wytrzymałam i wrzuciłam parę fotek na wątku "Kuba"

Idę obejrzeć
monteverde 00:26, 19 sty 2014

Jaka z Ciebie szczęściara + 4 idę spać, jestem wykończona może oko zamknę, bo ostatnio z tym ciężko, zostawiam kwiatka dobranoc