Piękne masz rośliny i piękne różowości, ale chciałam też dodać że piękne zdjęcia zrobiłas tym roślinom. Uwielbiam tego typu zdjęcia, sa prześliczne. Gratuluję i dziękuję że się nimi podzieliłaś. Pozdrawiam i dobrego dnia
Aniu, witam ... chyba nie do końca wszystkie zdjęcia jakie zamieściłam, pochodzą z mojego ogrodu
Ci, którzy albo mnie znają w realu,albo częściej zaglądają na mój wątek - mogli się zorietować, ze ja jestem "Jasiek Wędrowniczek..." dosłownie i w przenosni ... czyli podróżuję od lat i wszędzie gdzie byłam zrobiłam jakąś 'fotkę'. Po 10 - 15 latach -okazało się, że mam parę zdjęć do pokazania. Wybaczcie, ale dzisiaj sama nie wiem gdzie i kiedy zostały zrobione te zdjęcia. Na pewno nieco lepszym aparatem.. ale o tym, również możecie poczytać na forum...
Zamieściłam je, bo jest środek zimy. U mnie dzisiaj w nocy było -20 st....a ja, tak jak jeszcze parę osób na forum - nie lubię jak jest zimno...
Ewo - w zasadzie nieważne skąd - nawet się nad tym nie zastanowiłam pisząc Głównie chodziło mi o to że niebywale piękne zdjęcia zrobiłaś Choć i tak żałuję, że nie wiem co to na tej fotce o którą pytam jest bo wyjątkowo pięknie kwitnie
U mnie tylko -6 ale przenikliwy wiatr wieje więc jest nieprzyjemnie a ja za zimnem też nie przepadam - czasem mam wrażenie jakby marzła "aż do duszy"
Pozdrawiam Ewo Wędrowniczko