Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

nebel 17:36, 26 lip 2014

Aniu, bardzo dziekuje za mile slowa. No coz nie ukrywam, ze jestem w tej chwili bardziej niz zadowolona z podjetej decyzji. Zaluje tylko, ze nie zdecydowalam sie na ten krok pare lat wczesniej.

Ponizej pare fotek z mojego nowego miejsca.

To byl moj pierwszy zakup na nowym miejscu, myslalam, ze nic z tego nie bedzie, a tu prosze...

Bede chciala miec hortensje, z moich obserwacji otoczenia wynika, ze klimat im bardzo sprzyja. A same rosliny sa przepiekne.

To juka, ktora rosnie przed wejsciem do domu, w ktorym mieszkam. Jest bardzo stara i duza. W okresie kiedy kwitnie jest niesamowaita

To papryka, bede namietnie hodowala ja na moim balkonie. Na razie zbieram nasiona, wysiewam i obserwuje, aby jak najwiecej sie nauczyc.

A to cos co kupilam, bo mi sie podobalo. Oczywiscie nie wiem co to.

Pozdrawiam
zawitka 19:35, 26 lip 2014

Witaj Ewcia fajnie że jesteś masz już swoje miejsce na ziemi .Zielono i na balkonie może być Pozdrawiam cieplutko
monteverde 00:08, 27 lip 2014

nebel napisał(a)
Aniu, bardzo dziekuje za mile slowa. No coz nie ukrywam, ze jestem w tej chwili bardziej niz zadowolona z podjetej decyzji. Zaluje tylko, ze nie zdecydowalam sie na ten krok pare lat wczesniej.

Ponizej pare fotek z mojego nowego miejsca.

To byl moj pierwszy zakup na nowym miejscu, myslalam, ze nic z tego nie bedzie, a tu prosze...

Bede chciala miec hortensje, z moich obserwacji otoczenia wynika, ze klimat im bardzo sprzyja. A same rosliny sa przepiekne.

To juka, ktora rosnie przed wejsciem do domu, w ktorym mieszkam. Jest bardzo stara i duza. W okresie kiedy kwitnie jest niesamowaita

To papryka, bede namietnie hodowala ja na moim balkonie. Na razie zbieram nasiona, wysiewam i obserwuje, aby jak najwiecej sie nauczyc.

A to cos co kupilam, bo mi sie podobalo. Oczywiscie nie wiem co to.

Pozdrawiam

nasadzenia bardzo ładneto pierwsze zdjęcie dzwonki wieloletnie. ogrodowe horti tam dobrze się mają, więc będzie fajnie jak będziesz je uprawiała, a to co kupiłaś to psianka,mało znana jest kilka odmian np. kolczasta,słodkogórz,rantonnetii, która tworzy burzę wspinających się kwiatówbuziam serdecznie, dzisiaj wypiłam drinka za Twoje zdrówko
bogumila 09:15, 05 sie 2014

Ładne roślinki na balkonie,dobrze rosną.Pozdrawiam.
nebel 22:42, 06 sie 2014

Aniu, Twoja wiedza jest niesamowita. Sciskam mocno
Bogusiu ciesze sie bardzo, ze pamietasz o mnie Dziekuje

Pozdrawiam Was serdecznie
nebel 15:06, 09 sie 2014

Milego wypoczynku

zawitka 08:07, 16 sie 2014

Nebelku piękne roślinki pokazujesz Buziole i dalej trzymam kciuki za Twoje uśmiechy już mam nadzieję
Moniika 11:23, 04 wrz 2014

Śliczny balkon ! Zapewne noedługo będzie tam las tropikalny pełen kwiatów całuje i serdecznie pozdrawiam M
Kasya 00:04, 12 wrz 2014

nebel napisał(a)
Dzisiaj dostalam pare fotek z tego co...jest juz poza mna
Ale mimo wszystko bardzo cieszy. Jazz to jest to - zobaczcie, czyz nie jest 'odlotowy'

Witam się i na początek zachwyciły mnie obficie kwitnace rozyczki.
Wiecej obejrze pózniej
monteverde 00:27, 12 wrz 2014

a już myślałam, ze jest Ewa