Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

nebel 22:27, 18 paź 2017

IV etap - każdy z elementów będę ozdabiała w indywidualny sposób:
np. dzwonki - zostaną ozdobione cyrkonią

anka_ 06:35, 19 paź 2017

Podziwiam Ewo za zdolności artystyczne. Zdradzisz jakieś szczegóły robienia wazonów?

Kaskada świetna.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
bogumila 19:46, 20 paź 2017

Podziwiam pomysł i zdolności manualne...ozdóbki pięknieją.Czekam na końcowy efekt.Pozdrawiamy.
Kasiek 20:05, 20 paź 2017

Bardzo lubie mase solna, w tamtym roku szalalam i robilam ozdoby za ozdobami, fajna zabawa W tym, na tapecie jest zimna porcelana, polecam Ewus
Pieknie Ci to wychodzi, brawo Mgielko
nebel 17:34, 21 paź 2017

anka_ napisał(a)
Podziwiam Ewo za zdolności artystyczne. Zdradzisz jakieś szczegóły robienia wazonów?

Kaskada świetna.

No cóż wiem, że nie mam żadnych zdolności artystycznych, natomiast nie brakuje mi zdolności manualnych.

Szczegóły robienia wazonów? Biorę jakieś szklane naczynie, najczęściej jakiś słoik, butelkę po napoju i oklejam to zrobioną wcześniej przeze mnie masą papierową. Potem trochę 'bawię' się z nakładaniem masy akrylowej i malowaniem na kolor, który potrzebuję...

A co do kaskady... za parę dni umieszczę nowe zdjęcia, jak zmieniło się to miejsce.

nebel 17:45, 21 paź 2017

bogumila napisał(a)
Podziwiam pomysł i zdolności manualne...ozdóbki pięknieją.Czekam na końcowy efekt.Pozdrawiamy.

Bogusiu, dziękuję za miłe słowa, ale do efektu końcowego trochę jeszcze brakuje. Dzisiaj następny etap...naklejam na każdy element coś świecącego, odblaskowego...

w tym przypadku, po prostu srebrne cekiny. Jedne w kształcie kwiatów, inne jako gwiazdeczki.
nebel 17:48, 21 paź 2017

Kasiek napisał(a)
Bardzo lubie mase solna, w tamtym roku szalalam i robilam ozdoby za ozdobami, fajna zabawa W tym, na tapecie jest zimna porcelana, polecam Ewus
Pieknie Ci to wychodzi, brawo Mgielko

Dziękuję i witam Cię bardzo, ale nie bardzo zrozumiałam o czym piszesz? Możesz bardziej sprecyzować temat zimnej porcelany? Bardzo mnie to zainteresowało
Kasiek 21:08, 21 paź 2017

nebel napisał(a)

Dziękuję i witam Cię bardzo, ale nie bardzo zrozumiałam o czym piszesz? Możesz bardziej sprecyzować temat zimnej porcelany? Bardzo mnie to zainteresowało

Ewus, na yutubku jest sporo przepisow
https://www.youtube.com/watch?v=-IatJPMKDCE

Latwe w wykonaniu i bardzo ladne
nebel 16:57, 23 paź 2017

Kasiek napisał(a)

Ewus, na yutubku jest sporo przepisow
https://www.youtube.com/watch?v=-IatJPMKDCE

Latwe w wykonaniu i bardzo ladne

Kasiek, dzięki za link. Jesteś fantastyczna. Pozdrawiam
Kasiek 21:11, 23 paź 2017

nebel napisał(a)

Kasiek, dzięki za link. Jesteś fantastyczna. Pozdrawiam