Podziwiam Ewo za zdolności artystyczne. Zdradzisz jakieś szczegóły robienia wazonów?
Kaskada świetna.
Pieknie Ci to wychodzi, brawo Mgielko
No cóż wiem, że nie mam żadnych zdolności artystycznych, natomiast nie brakuje mi zdolności manualnych.
Szczegóły robienia wazonów? Biorę jakieś szklane naczynie, najczęściej jakiś słoik, butelkę po napoju i oklejam to zrobioną wcześniej przeze mnie masą papierową. Potem trochę 'bawię' się z nakładaniem masy akrylowej i malowaniem na kolor, który potrzebuję...
A co do kaskady... za parę dni umieszczę nowe zdjęcia, jak zmieniło się to miejsce.
Bogusiu, dziękuję za miłe słowa, ale do efektu końcowego trochę jeszcze brakuje. Dzisiaj następny etap...naklejam na każdy element coś świecącego, odblaskowego...
w tym przypadku, po prostu srebrne cekiny. Jedne w kształcie kwiatów, inne jako gwiazdeczki.
Dziękuję i witam Cię bardzo, ale nie bardzo zrozumiałam o czym piszesz? Możesz bardziej sprecyzować temat zimnej porcelany? Bardzo mnie to zainteresowało