Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

stychaz 18:16, 04 sie 2016

Trzymam kciuki i mam nadzieję, że Twoje wyroby betonowe tez będzie można tam nabyć.

Pozdrawiam,
Margarete 21:04, 04 sie 2016

Oj tak, betony też wrzuć do sprzedaży - twoje są fajne. W minioną niedzielę byłam na imprezach związanych z 593 urodzinami Łodzi i m.in.był kiermasz rękodzieła. Były dekoupage, biżuteria z kamieni i drucików(śliczna),literki z różnych materiałów, hafty, obrazy i grafiki, ceramika i jedno niewielkie stoisko z betonowymi ozdobami. Liche one były w porównaniu z tym co ty pokazujesz. A do tego niektóre z nich były malowane...nie podobały mi się.
Mam już gust wyrobiony tym co wy tu na O z betonu potraficie zrobić i byle co mnie nie zachwyca...
beta 08:21, 05 sie 2016

macham
na pytanie odpowiadam, że nie dałaby się namówić
buziaki
Sebek 08:39, 05 sie 2016

polinka napisał(a)

Serek ty o takiej porze już kawę podajesz?

Zależy Jak wstanę
katiaxx 08:58, 07 sie 2016

polinka napisał(a)

Wiesz Asiu do tego świństwa nie przekona mnie nikt, zastanawiałam się tylko czy pan chce sobie ułatwić pracę...
Ogólnie pan jest bardzo pozytywnie nastawiony do wszelkiej chemii w ogrodzie, nie wierzył mi i pewnie dalej nie wierzy, że można wszystko uprawiać naturalnie. A gnojowki, wyciągi itd.to dla niego strata czasu

Panowie ogrodnicy i inni zajmujący się ogrodami zawodowo często tak mają zauważylam. Liczy się czas i pieniądze oraz aby się narobić jak najmniej. Chemia. agrowlokniny etc a my nasze ogrody kochamy jak dzieci niemalże i podduwamy to co najlepsze i najzdrowsze Poli czekam na maila ale czuj presji. Odpisz jak będziesz mogła czy lejesz jeszcze gnojowkami ?
jolka 09:38, 07 sie 2016

Trzymam kciuki za nowe przedsiębiorstwo
Jakby coś to już się wpisuję na listę klientów.
Powodzenia Poli
polinka 20:57, 08 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Dobrze myślałaś. Latam z nimi i szukam najlepszego ustawienia. Na schodach najlepiej mi pasują. Tylko ja mam jeszcze dwie inne. Drogie, jak nie wiem co, tłoczone w stylu angielskim: prezenty od rodziny i znajomych. Zupełnie z innej bajki... W końcu obie wylądowały na tarasie i stoją przy drzwiach tarasowych po bokach.
I weź sobie człowieku wymyśl styl. Jeden prezent wszystko zmienia

Czytam, że szkółka będzie Fajnie.
Idę dalej czytać

Iwonko i u mnie takie prezenty się pojawiały, które nijak nie pasowały ale teraz już mamy zasadę kupowania prezentów zgodnie z wolą obdarowanego

Zawsze możesz przemalować donice
polinka 21:07, 08 sie 2016

Asiu, glebogryzarka dała radę

Madżen, chyba trochę mnie już poznałaś Ja i randap!! Nie ze mną te numery

Mirelka, i ja mam ten etap za sobą. Spróbuję czegoś innego niż praca na etat. Zobaczymy co z tego będzie bo póki co jakiś kryzys mam;(

Iwonko, obyło się bez chemii Byłam tylko ciekawa czy ma to nam ułatwić pracę czy jaki czort

Ola, również pozdrawiam. I u mnie już ciemno.

Kasiek, no chyba ne...a szkoda bo było miło.

Navi, na to liczę!

Kamilko, dzięki i zaciśnięte kciuki jeszcze długo się przydadzą

Aniu, dużo litrów tego octu musiało by być.

polinka 21:25, 08 sie 2016

Justyś, taki był plan aby i betony wrzucić do sklepiku.

Małgosiu, gusta bardzo się zmieniają i fajnie, że uczymy się, inspirujemy ładnymi rzeczami. Gdyby nie O. i pinterest to byłabym jeszcze w czasach boazerii na ścianach w całym domu

Przypomniałam sobie, że miałam opisać wizytę klientki.
Tak bardzo to streszczając to przyjechała młoda dziewczyna w białych wysokich kozaczkach na szpilce z bardzo starszym panem i zażądali różowych betonowych donic...to nie była prośba, zapytanie to był rozkaz!

A ja nie lubię jak mi ktoś rozkazuje na moim własnym terenie

Betko,, również macham ale przyznam szczerze, że nie pamiętam pytania przepraszam...

Sebekczyli nowa praca nie jest na 6.00?

Kasiu, na szczeście udało się bez chemii. Pan był mocno zdziwiony, że nie planuję włókniny na rabaty i czułam się, że traktuje mnie jak totalnego laika w ogrodzie.

Joludziękuję! Nawet nie wiesz ile dla mnie dzisiaj takie słowa znaczą...
Tydzień temu lałam gnojówkę z żywokostu i wysokich traw. Powinnam nastawić już skrzyp ale niestety nigdzie nie mam.

polinka 21:37, 08 sie 2016

Pomęczę Was fotami z sierpnia bo jeszcze chwila a się okaże, że nie będę miała żadnych ujęć z wakacyjnych miesięcy.
Zdjęcia w słońcu brzydko się skrzą ale w ciągu najbliższych trzech tygodni raczej czasu brak będzie na ujęcia ogrodu o lepszej porze.