Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Johanka77 20:06, 01 sie 2018

No właśnie ten blond mnie też zastanawia
polinka 21:11, 01 sie 2018

Iwk4 napisał(a)
Cudowna wyprawa
Też zaraz idę podlewać ogród.
36 stopni w cieniu, 45 od strony wędrującego słońca na zachód ...

Iwonko, w niedzielę po powrocie czuliśmy się jakbyśmy z jakiś krajów skandynawskich wrócili a nie z urlopu w Polsce W Bieszczadach przez cały tydzień 18-19 st. a u mnie podobnie jak u Ciebie Gorąc, że nie ma jak fukcjonować...
polinka 21:13, 01 sie 2018

Makao_J napisał(a)
Wspaniała relacja. Jakbym tam była
Klapeczki mnie rozbawiły ale nie wiem co ja bym założyła bo nigdy nie byłam na takich spacerach
No ale dzięki Tobie już wiem, na przyszłość

Na Spacer jak najbardziej klapeczki, w góry zalecane jest wyższe obuwie
polinka 21:14, 01 sie 2018

leon60 napisał(a)
Pięknie !
Byłaś tak blisko i nie zadzwoniłaś.... foch

Nie fochaj się Olik
Nie miałam śmałości dzwonić...
Za dwa lata zadzwonię do furtki
polinka 21:24, 01 sie 2018

Toszka napisał(a)
Z klapeczkami i sandałkami widać nic się nie zmieniło...zmieniło się tylko "nowe adidasy", które ze 25 lat temu były towarem luksusowym...błoto natomiast nie zmieniło się absolutnie...i dobrze, chociaż ono jest niezmienne
Zazdroszczę wycieczki...jak bum cyk cyk...
Klęskę pomidorów tez mamy i w tym roku grusza obrodziła jak goopia

W górach boję się tylko burzy, błoto nam nie straszne
Na początku szlaku na Połoninę Wetlińską szedł Pan własnie w funkiel nowych bucikach sportowych i był bardzo zdenerwowany, że brudzi owe buty. Pyta się nas czy cały szlak jest taki brudny? Na to mój eM- "Ależ skąd, dalej są rozłożone czerwone dywany".

leon60 21:29, 01 sie 2018

polinka napisał(a)

Nie fochaj się Olik
Nie miałam śmałości dzwonić...
Za dwa lata zadzwonię do furtki

czekam
polinka 21:29, 01 sie 2018

nawigatorka napisał(a)
Piekne widoki. A wiesz ze ja w Bieszczadach nigdy nie byłam choc już w zeszłym roku byłam o krok ale nadrobię kiedyś tylko jakos jesienią by mi się widziało

Pięknie było Asiu i wiem, że byłabyś zachwycona. Jesienią podobno Bieszczady są najpiękniejsze. Nie byłam nigdy o tej porze roku. W tym roku jest jeszcze plan na zimowe Bieszczady...zobaczymy czy się uda Ty nie byłaś w Bieszczadach a my w Tatrach ale najważniejsze, że są plany i chęci do różnych wyjazdów
Zana 21:31, 01 sie 2018

Pozazdrościłam bieszczadzkiej włóczęgi (ale tak pozytywnie).
polinka 21:33, 01 sie 2018

Aneta1309 napisał(a)
Byłam dwa razy i wiem,że na bank w Bieszczady wrócę sprawozdanie z wycieczki tak szczegółowe, że nie trzeba przewodników aby nowe wycieczki planować.
Piękne widoki podziwiam konsekwencję mimo nie najlepszej pogody.Bieszczady piękne o każdej porze roku

Anetko, pogoda jak dla nas była rewelacyjna. Zdecydowanie wolę deszcz niż upał. 4 lata temu wędrowaliśmy po Bieszcadach w 36 st.upale i powiedziałam, że nigdy więcej nie będę chodzić po górach w takich temperaturach.
Życzę szybkiego powrotu na bieszczadzkie szlaki
Toszka 21:37, 01 sie 2018

polinka napisał(a)
(...)
Na to mój eM- "Ależ skąd, dalej są rozłożone czerwone dywany".

Aż oplułam się ze śmiechu...
Za moich młodych czasów było cos takiego jak obozy wędrowne, a i stopem z ciężkim namiotem jechało się z Wawy w góry, przez Częstochowę, Kraków na Mazury... a teraz młodzież samochodami po hotelach rozbija się i nie mają jak poznać prawdziwej przyrody i błota...
Ostatnio zrobilismy rodzinną wycieczkę... omal nie padłam jak zobaczyłam bagaż starszego syna i jego dziewczyny... po dwie walizki mieli na...dwa dni. A oni dla odmiany w szoku, że w jednej niedużej torbie miałam niezbędnik swój i Młodego...Starszy był zdumiony, że można z niewielką torbą jechać...