Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Kasia_CS 23:23, 30 lip 2018

polinka napisał(a)

Przecudne widoki!

Ja się przyznam, że po górach nigdy nie chodziłam - zawsze wolałam wodę.. co prawda obecnie wciąż nie ciągnie mnie jakoś nadzwyczajnie, to takie widoki kuszą, zeby kiedyś spróbować i przeżyć to samemu
Magda70 08:26, 31 lip 2018

Super, mnie się góry marzą w lecie ale ciągle coś.
A to czasu brak, a to za daleko...

co do pomidorów to zazdroszczę....ja rok temu i 2 lata temu psioczyłam , że mokro, że gniją i zarazy łapią. Więc w tym roku tylko jeden krzaczek mam i jak bosko owocuje. Bo w tym roku piękna pogoda.
AngelikaX 11:03, 31 lip 2018

Widoki obłędne i podziwiam za wytrwałość... tyle kilometrów i po górach! Szacun
la_estrellita 23:12, 31 lip 2018

Jejku, jaka fantastyczna wycieczka. A znasz może jakieś szlaki, w Bieszczadach, które można przejść z wózkiem? Wózek sportowy, nie zwykły dziecięcy. Możesz mi napisać na priv żeby tu nie śmiecić .
Pomidoŕow nigdy za dużo. Ja w sezonie zjadam minimum kilo dziennie.
Gruszka_na_w... 23:43, 31 lip 2018

Piękny wypoczynek miałaś. Świetna fotorelacja.
Robię suszone pomidory. W tym sezonie wystarczy doba, aby były gotowe do zalania olejem.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Toszka 23:57, 31 lip 2018

Haniu, toż masz rację, że teraz na słońcu to tak samo jak w Italii...czyli jutro moje pomidory lądują na dachu
Margarete 11:32, 01 sie 2018

Polinko - wieki całe mnie tu nie było, odrobiłam zaległosci ale tylko obrazkowe
Muszę jeszcze poczytac żeby byc na bieżąco
U ciebie jak zwykle góry - choć jak widzę "zdradziłas" Sudety dla Bieszczad, ale i tu i tam cudnie więc sie nie dziwię wcale
Buziaki zostawiam i wróce jak poczytam więcej żeby byc na bieżąco
Gruszka_na_w... 15:33, 01 sie 2018

Toszka napisał(a)
Haniu, toż masz rację, że teraz na słońcu to tak samo jak w Italii...czyli jutro moje pomidory lądują na dachu

Moje lądowały na blaszce.
W zeszłym roku część suszyłam na słońcu, a część w piekarniku. Te pierwsze były lepsze.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kasia_CS 17:09, 01 sie 2018

Oj, musimy kupic pomidory, pogoda faktycznie idealna a my się zgapiliśmy zupełnie
Wendy79 19:16, 01 sie 2018

Ciekawam, co to za Blond Łania stoi na platformie widokowej, hmm?
Pomidory, pomidory, chyba kupię, bo moje pewnie mi wysyp zrobią, jak się klimat zmieni
Ściskam