Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Toszka 23:03, 01 sie 2018

polinka napisał(a)

U Ciebie też tak gorąco???

Toszka jak jesteś to doradz co mogę dawać psu takiego schłodzonego? Daję mu zimny jogurt naturalny ale czy dobrze? Męczy się ten mój staruszek...

Ostrożnie z tym czymś schłodzonym, bo gardło zaraz będzie chore. Moje dziewczyny jedzą ogórki z chłodnej piwnicy...jedzą jak lody.
Możesz schładzać mu głowę np. lodem w ściereczce. I ciągle świeżą wodę podawać by pił...by nerek nie przeciążył.
Moje też ledwo zyją, a na dodatek całe czarne...prócz "połówki", bo ta ruda, ale też już nie lezy na chodniku i nie praży się (co uwielbia), a najchętniej na zroszonej trawie.
Dziewczyny ogólnie cieszą się jak spryskiwacz włączę i leżą we mgle z wody.
Zana 23:32, 01 sie 2018

polinka napisał(a)

Racja, było świetnie!

Chodziłaś? Chodzisz?

Chodziłam. Po Tatrach. No, ale to dawno było. Pań w klapkach, tudzież panów w adidasach raczej się na szlaku nie spotykało.
anka_ 23:32, 01 sie 2018

Bieszczady to jedyne góry w których nie byłam. I z ogromną przyjemnością choć wirtualnie pospacerowałam z Tobą Polinko. Piękne zdjęcia i cudowne widoki. Choć i tak uważam , że nie ma piękniejszych gór na świecie niż nasze Tatry (oczywiście poza sezonem ).

polinka napisał(a)
Na to mój eM- "Ależ skąd, dalej są rozłożone czerwone dywany".

Znając życie to pan i tak nie załapał... niestety takich egzemplarzy chodzi sporo po górach.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
AnnaCh 23:56, 01 sie 2018

anka_ napisał(a)
Bieszczady to jedyne góry w których nie byłam. I z ogromną przyjemnością choć wirtualnie pospacerowałam z Tobą Polinko. Piękne zdjęcia i cudowne widoki. Choć i tak uważam , że nie ma piękniejszych gór na świecie niż nasze Tatry (oczywiście poza sezonem ).
Aniu, to jakbym ja napisała
Jedynie w Bieszczadach w Polsce nie byłam, choć wybierałam się z M już kilka razy i zawsze nam jakoś nie wychodziło
Poli przeczytałam z zapartym tchem bieszczadzką opowieść
Pozdrawiam spod samiuścich Tater
Kawa 09:05, 02 sie 2018

Poli macham
piękna wycieczka
polinka 14:45, 02 sie 2018

Wendy79 napisał(a)

No właśnie nie i za brunetką bym się rozglądała, jakby co

Zielone są, jak ja w pewnych kwestiach

Latające pijawy nie gryzą? U nas, to nawet jak się spryskam, żyć mi nie dają. Pooddychałam świeżym powietrzem pomiędzy 19 a 21.30,w trakcie podlewania, potem już się nie mogłam opędzić...

Ano było trzeba coś zmienić w swoim wyglądzie
Zielone pomidory zastanawiające...

Komarów umiarkowanie u mnie ale wieczorami palimy spirale na komary i da się wysiedzieć

Macham Aguś tym razem z kanapy domowej
polinka 14:47, 02 sie 2018

Toszka napisał(a)

Ostrożnie z tym czymś schłodzonym, bo gardło zaraz będzie chore. Moje dziewczyny jedzą ogórki z chłodnej piwnicy...jedzą jak lody.
Możesz schładzać mu głowę np. lodem w ściereczce. I ciągle świeżą wodę podawać by pił...by nerek nie przeciążył.
Moje też ledwo zyją, a na dodatek całe czarne...prócz "połówki", bo ta ruda, ale też już nie lezy na chodniku i nie praży się (co uwielbia), a najchętniej na zroszonej trawie.
Dziewczyny ogólnie cieszą się jak spryskiwacz włączę i leżą we mgle z wody.

Mój ogórków nie lubi ale przypomniałam sobbie, że arbuzy pochłania
Wody boi się jak ognia, nawet kałuże omija podczas spacerów ale dzisiaj ukryłam zraszacz w trawach i chłodził się w lekkiej bryzie
Dzięki Iwona!
polinka 14:49, 02 sie 2018

Zana napisał(a)

Chodziłam. Po Tatrach. No, ale to dawno było. Pań w klapkach, tudzież panów w adidasach raczej się na szlaku nie spotykało.

Anula, może w Tatry nie jeżdza spacerowicze a sami wędrowcy
W Karkonoszach występuje jeszcze większy odsetek klapowiczów
polinka 14:54, 02 sie 2018

anka_ napisał(a)

Znając życie to pan i tak nie załapał... niestety takich egzemplarzy chodzi sporo po górach.

Aniu, cieszę się, że relacja się spodobała i choć na chwilę można było się przeneść na górskie szlaki.
Z Panem to była troszkę dłuższa "rozmowa"... jeszcze na głos się zastanawiał dlaczego w Bieszczadach nie ma wyciągów?? Mój eM grzecznie odpowiedział, że najlepsze byłyby schody ruchome bo wyciągiem nie wszyscy wjadą ze względu na lęk wysokości...
polinka 14:57, 02 sie 2018

AnnaCh napisał(a)
Aniu, to jakbym ja napisała
Jedynie w Bieszczadach w Polsce nie byłam, choć wybierałam się z M już kilka razy i zawsze nam jakoś nie wychodziło
Poli przeczytałam z zapartym tchem bieszczadzką opowieść
Pozdrawiam spod samiuścich Tater

Aniu, Wy w Bieszczady tak się wybieracie jak my w Tatry

Życzę przyjemnej pogody do wędrówek!