Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Iwk4 08:49, 04 lis 2015

Patrzę na te fotki porównawcze i bardzo mi się podoba bluszcz. W takim tempie się wspiął na ścianę
Ja wczoraj wysadziłam przy betonowym płocie sadzonki bluszczu robione wiosnæ. Ładnie były ukorzenione. Tylko na początku Jakub oś mu będzie chyba trzeba pomóc w spinaniu?
Margarete 14:06, 04 lis 2015

Ale fajnie widać jak wszystko nabiera masy i rozpędu na tych porównawczych fotkach...
polinka 15:52, 04 lis 2015

Kuba napisał(a)
U mnie dalej -1 st. Miłego dnia!

U nas kolejny mrożny poranek a Bakopa dalej kwitnie
polinka 15:54, 04 lis 2015

Iwk4 napisał(a)
Patrzę na te fotki porównawcze i bardzo mi się podoba bluszcz. W takim tempie się wspiął na ścianę
Ja wczoraj wysadziłam przy betonowym płocie sadzonki bluszczu robione wiosnæ. Ładnie były ukorzenione. Tylko na początku Jakub oś mu będzie chyba trzeba pomóc w spinaniu?

Iwonko, przybijałam gwożdzik do ściany i na żyłce przyczepiałam bluszcz ale czytałam, że to nie jest dobry sposób...Bluszcz powinien sam zacząć się wspinać.
polinka 15:54, 04 lis 2015

Margarete napisał(a)
Ale fajnie widać jak wszystko nabiera masy i rozpędu na tych porównawczych fotkach...

Małgosiu, dziękuję
Jagodaa 16:08, 04 lis 2015

Jednym z argumentów przeciwko szmaragdom było właśnie to okropne czyszczenie. Nie-na-wi-dzi-łam tego robić! Tych swoich kilku też jeszcze nie czyściłam w tym roku, w sumie to można nawet zimą zrobić.

Masz rękę do roślin. Wszystko błyskawicznie przyrasta. Pooglądałam jeszcze raz kompozycje z RB, super Ci to wyszło!
polinka 07:59, 05 lis 2015

Jagodaa napisał(a)
Jednym z argumentów przeciwko szmaragdom było właśnie to okropne czyszczenie. Nie-na-wi-dzi-łam tego robić! Tych swoich kilku też jeszcze nie czyściłam w tym roku, w sumie to można nawet zimą zrobić.

Masz rękę do roślin. Wszystko błyskawicznie przyrasta. Pooglądałam jeszcze raz kompozycje z RB, super Ci to wyszło!

Jagoo i ja czekam na zimę aby resztę oczyścić...Ciężko dotrzeć do tych za ML i mus czekać na wiązanie traw Nie ukrywam, że nie jest to moje ulubione zajęcie ale widzę afekt w kolejnym roku i dlatego zaciskam zęby i jadę z odkurzaczem

Mówisz, że błyskawicznie?! Sąsiadka moja twierdzi, że coś mi te trawy słabo rosną...Jak to usłyszałam to nie wiedziałam co odpowiedzieć...
Zielona 13:50, 05 lis 2015

...co tam z tymi wagonami???
polinka 14:05, 05 lis 2015

Zielona napisał(a)
...co tam z tymi wagonami???

Marta, nie mam spójności w moim ogrodzie...niby kolorystycznie jedno z drugim się łączy ale widać ewidentne przeskoki między "rabatami" i to mnie denerwuje.
Może ciut się zmieni jak AM urośnie i to najniższe piętro będą tworzyć same trawy podobnego pokroju...ale póki co widzę 3 wagony...
Coś muszę zmienić ale to temat na styczeń
polinka 14:11, 05 lis 2015

Macie namiar na tanią hurtownię florystyczną, dekoracyjną??
Potrzebuję bibułę przestrzenną ale ceny na all...koszmarne...