Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 18:04, 02 lip 2013

Jeszcze zaległy meldunek Te maleństwa pod Nigrą to odętki wirginijskie, Ania rzeszowska mówi, że się rozrosną i rozłazić się będą. Czekam na to...wreszcie będę miała co dzielić

New Dawn malutka jeszcze i żadna woda jej nie straszna była, a już jest urocza, delikatny kolorek różowy ma

i łezka w porównaniu Jednak rośnie

Pierwsze zdjęcie z 11 maja, drugie z 30 czerwca...7 tygodni

Jeszcze morning lighty muszą się pokazać (przy siatce rosną) i niebieskie ostróżki ... i bedzie dobrze. Już mi się podoba

Do Elizy. To nie jest biała tawułka, różowa jest! Biała jeszcze malutka, tu jej nie widać. Do przyszłego roku na białą poczekać musisz.
gierczusia 19:57, 02 lip 2013

Kurczę .. Ja nie wiem ,czy tak przepłaiłam , czy rzeczywiście tak trudno o morńingi.. Zapłaciłam 25 zł za kępę ale sporą .. Ale i tak mnie boli kieszeń i wątroba
Kindzia 20:01, 02 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Kurczę .. Ja nie wiem ,czy tak przepłaiłam , czy rzeczywiście tak trudno o morńingi.. Zapłaciłam 25 zł za kępę ale sporą .. Ale i tak mnie boli kieszeń i wątroba

Kupowałam chyba 17 szt. wiosną. Malutkie, po 12 zł . To se oceń...Niech Cię nie boli Twoja jedna sadzonka jak moje dwie, to prawie tyle samo
eliza3 20:27, 02 lip 2013

Kasiu, rozejrzę się na giełdzie za białą, ale to chyba dopiero wiosną, niech ta Twoja się rozrośnie porządnie, bo duża kępa jest ładniejsza. Patrz... moje floksy
boguslawa_ma... 21:41, 02 lip 2013

Ale pięknie teraz ta łezka wygląda
siaaska 22:14, 02 lip 2013

Gratulacje seteczki

Ja też czekam aż mi pergolka zarośnie rożą U mnie ciemno bordowa Ena Marknes... Zastanawiałam się jakiego koloru jej powojnika dosadzić...??? Po drugiej stronie jest fioletowy... Miał iśc do wyrzucenia a biedaczysko się wzięło i rośnie... Tylko teraz chyba nie bardzo pasuje

Łezka super Dałaś jej dobrze w nóżki to i rośnie pięknie
Pozdrawiam i kwiatka zostawiam

ewsyg 22:31, 02 lip 2013

Łezka jest super
JulkAd 00:15, 03 lip 2013

Kasiu cudnie Ci się rozrasta roślinność w łezce i nawet cierpliwości zbytniej nie trzeba było do takiego efektu....
.....mi też ostatnimi czasy trudno zapał znaleźć, ale głównie do generalki w chalupie, a należałoby przewietrzyć szafy ....buziaki zostawiam
Kindzia 08:04, 03 lip 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, rozejrzę się na giełdzie za białą, ale to chyba dopiero wiosną, niech ta Twoja się rozrośnie porządnie, bo duża kępa jest ładniejsza. Patrz... moje floksy

Tylko ta różowa taka wyrośnięta...bordowa i biała z tych mniejszych.

Twoje floksy (moje też) bardzo ucierpiały przez wodę, nie wiem co z nich będzie. To dziwne, bo przecież lubią wilgotno...Od dołu żadnego listka nie ma. Jednak nadzieję mam, że żyją
Kindzia 08:06, 03 lip 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale pięknie teraz ta łezka wygląda

Zarasta sobie
Jak rozplenice nabiorą odpowiedniej wielkości, też znowu lepiej to wyglądać będzie
Nawet nie wiedziałam, że żurawki tak bardzo urosły