Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mala_Mi 10:29, 09 sie 2013

Czytam na necie, że Misie dorastają do 2 metrów.... są seledynowe, a potem białe i lekko różowe na koniec.....
Na moje ogrodowe mam już chętną, weźmie wszystkie Nie będę okrywać bo nie mam szans ogarnąć ogrodu...... muszę wyważać ile jestem w stanie zrobić... wiec po co mam się szarpać z ogrodowymi jak są inne niezawodne
JulkAd 11:42, 09 sie 2013

Miłego dnia Kasiu....u mnie w nocy popadało i ciut chłodniej, ale tylko ciut....oddech można złapać
Urszulla 12:18, 09 sie 2013

Kasiu, wreszcie mnie do Ciebie przygnało
zakupy niezłe,
trawy i tak potrzebują 2 lat na dobre zakorzenienie, więc nie ma się co martwić.

A horti masz śliczne
ciekawe te misie -Ania pisze że mają być wysokie
chyba dolary przesadzę a posadzę w ich miejsce bardziej spektakularne okazy misiowe
Kindzia 19:46, 09 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Ale mi się ta rabata twoja podoba tak wszystko ładnie ulożone i dobrane wedlug wzrostu
A te hortki ztyłu to dolar?
Przyjemnej pracy życzę

Jakie to hortusie to nikt nie wie Już w zeszłym roku Ogrodowisko się męczyło z tymi moimi hortusiami...kupione jako"hortensja bukietowa" i tyle. Mają płone i płodne kwiatuszki, przebarwiają się na różowo w ostatnim stadium...nawet nie wiem jakie wysokie będą, u mnie drugi rok rosną Bogusiu.

Za magnolią mam mozgę, ciągle jej pilnuję...na urlopie zrobię im eksmisję. Nie wiem co mnie podkusiło z tą trawą...ale ładna jest i szeleści sobie Będzie sobie koło drogi rosła, przez bruk nie przelezie
Kindzia 19:48, 09 sie 2013

Celina napisał(a)
Kasiu chodzi Tobie o rozchodnik okazały?
ten z foto za lawendą?

mam rośnie choćby gupi dam

Tak Mam dziury, to by mi się nadał

Ale masz lawendę piękną Celinko!!!!!!!!
Kindzia 19:50, 09 sie 2013

Luki napisał(a)
Witam,
Piękny ogród stworzyłaś, tytułowa łezka strasznie mi się podoba. Piękne masz również lilie.
Będę zaglądał częściej
Pozdrawiam

To miłe co piszesz Mój ogródek cały czas tworzony...jak większość tutaj Lilie kocham prawie tak bardzo jak róże
Zaglądaj, będzie mi miło

Macham
Kindzia 19:51, 09 sie 2013

atena35 napisał(a)
Pięknie.
Z tymi odmianami hortensji ja wysiadam. Myślałam, że Polar Bear jest biała

Bo jest...później Na razie jest zieloniasta

boguslawa_ma... 19:55, 09 sie 2013

Kasiu czy padało u ciebie ,bo u mnie pare kropel
Kindzia 19:58, 09 sie 2013

asc napisał(a)
Czytam na necie, że Misie dorastają do 2 metrów.... są seledynowe, a potem białe i lekko różowe na koniec.....
Na moje ogrodowe mam już chętną, weźmie wszystkie Nie będę okrywać bo nie mam szans ogarnąć ogrodu...... muszę wyważać ile jestem w stanie zrobić... wiec po co mam się szarpać z ogrodowymi jak są inne niezawodne

Wygląda na to, że są tak samo ładne jak limki. Też się nie pokładają. Właśnie jesteśmy po dość intensywnym deszczu...stoją

Ja mam tylko 7 ogrodowych, to ogarniam. Poza tym mój ogród ze dwa razy mniejszy od Twojego...

Zresztą wszyscy prędzej czy później dojrzewamy do roślin, które są niezawodne...jak nie będą kwitły dwa lata z rzędu też je zastąpię. W tym roku kwitną. Są u mnie drugie lato...w zeszłym roku malutkie były, tylko dwa kwiatki dwa kwiatki były...

Kindzia 20:00, 09 sie 2013

JulkAd napisał(a)
Miłego dnia Kasiu....u mnie w nocy popadało i ciut chłodniej, ale tylko ciut....oddech można złapać

Do 16,00 było bardzo parno...a tak rześko rano było...potem burza gdzieś z boku, ale deszcz dość przyzwoicie padał. Teraz znowu rześko