anna_g
21:16, 01 paź 2013
Kindzia !!! Gdzie Ty mi tą pogodę zamawiałaś??? na dzisiaj... w mrozo i wiatrolandii??? Rajuśku... Myślałam, że nici będą z ogrodu ale się zaparłam bo jak już wzięłam ten urlop... Ale ubrana to bylam jak na Sybir jakiś 4 warstwy i czapka
i powiem szczerze, że ani przez chwilę nie było mi za gorąco. No co za masakra... z tą pogodą...
Rozdzieliłam jedną z tych ostróżek... ale ja je tak ciut ciachnęłam łopatką - korzenie zostały "i tu i tam" - posadziłam, podlałam, zobaczymy co będzie. Mam nadzieję, że będzie ok. bo ta niebieska jest chyba najładniejsza.
Lilije wg zaleceń upchnęłam nazad do ziemi... Kurcze ja jednak zdecydowanie bardziej wolę wiosnę i wiosenne "ogrodowanie"
Po zimie to nawet jak jest 10 stopni to się ciepło wydaje 
Baw się Kasia (znaczy siem szkól siem) i wracaj
Buziole
a - dokupiłam jeszcze 4 jeżówki w Goczałkowicach, ale nie były już takie ładne jak te z Pisarzowic. Wybór też był mały bardzo - kilka doniczek dosłownie.

Rozdzieliłam jedną z tych ostróżek... ale ja je tak ciut ciachnęłam łopatką - korzenie zostały "i tu i tam" - posadziłam, podlałam, zobaczymy co będzie. Mam nadzieję, że będzie ok. bo ta niebieska jest chyba najładniejsza.
Lilije wg zaleceń upchnęłam nazad do ziemi... Kurcze ja jednak zdecydowanie bardziej wolę wiosnę i wiosenne "ogrodowanie"

Baw się Kasia (znaczy siem szkól siem) i wracaj

a - dokupiłam jeszcze 4 jeżówki w Goczałkowicach, ale nie były już takie ładne jak te z Pisarzowic. Wybór też był mały bardzo - kilka doniczek dosłownie.